Dolandırıyor beni vodafone

Reaksiyon skoru
2
7 MB İnternet kalmış 7 gb diye gösteriyor sonra açam paket bitecek 150 tl geçirecek
1771539559719.webp

1771539571633.webp

7 MB İnternet kalmış 7 gb diye gösteriyor sonra açam paket bitecek 150 tl geçirecek
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Vodafone rezil bir firma zaten, eminim böyle bir hata yüzünden tarifeyi aşsan yardımcı falan da olmazlar. Her zaman taahhüt yenilerken aşım koruması tanımlatın böyle durumlar için, biraz diretince 12 aylık ücretsiz veriyorlar.

Geçirme konusunda açık ara lider Turkcell dir ama, aşmadığım interneti günlerdir kapalı olan telefonla aştın diyip 50TL kesti adamlar, siz bilirsiniz diyip aynı gün başka operatöre taşıdım.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Vodafone u ararsan bişey yapmazlar ama btk üzerinden kanıtlı bir şekilde şikayet edersen gerçekten ilgileniyorlar tecrübe ile sabit.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vodafone rezil bir firma zaten, eminim böyle bir hata yüzünden tarifeyi aşsan yardımcı falan da olmazlar. Her zaman taahhüt yenilerken aşım koruması tanımlatın böyle durumlar için, biraz diretince 12 aylık ücretsiz veriyorlar.

Geçirme konusunda açık ara lider Turkcell dir ama, aşmadığım interneti günlerdir kapalı olan telefonla aştın diyip 50TL kesti adamlar, siz bilirsiniz diyip aynı gün başka operatöre taşıdım.
Şahsen katılmıyorum asım durma paketim olmamasına rağmen 2000 TL lik aşım ı müşteri memnuniyeti kapsamında iade ettiler bana. Evet geçiriyor ama diğer oparatorler kadar deil bence.

Dünyada tek telekomünikasyon şirketi Vodafone kalsa, dumanla haberleşirim yine de geçmem. Öyle bir tecrübe yaşattılar bana.

Vodafone u ararsan bişey yapmazlar ama btk üzerinden kanıtlı bir şekilde şikayet edersen gerçekten ilgileniyorlar tecrübe ile sabit.

Şahsen katılmıyorum asım durma paketim olmamasına rağmen 2000 TL lik aşım ı müşteri memnuniyeti kapsamında iade ettiler bana. Evet geçiriyor ama diğer oparatorler kadar deil bence.
BTK ve Şikayetvar gibi yerlerden şikayet edersen dönüyorlar onun dışında yardım etmeye çalıştıklarına şahit olmadım. Paketi saçma sapan bir sebeple aştık diye de firmayı BTK ya şikayet edeceksek buna iyi firma mı diyoruz? Turkcell oradan da dönmüyor gerçi Vodafone ondan iyidir gene.

Dünyada tek telekomünikasyon şirketi Vodafone kalsa, dumanla haberleşirim yine de geçmem. Öyle bir tecrübe yaşattılar bana.
Doğrudur ben de birsürü saçmalığını gördüm, artık sorunları nasıl çözeceğimi ne önlemler alınması gerektiğini vs biliyorum gerçi ama yine de çok ucuz falan olmadıkça kullanmam.

Dediğiniz kategori ise şimdilik Turkcell benim gözümde, zaten yıllar önce sırf şu saçma fatura aşımları yüzünden ayrılmıştım yıllar sonra ilk defa bir şans vereyim belki düzelmiştir dedim adamlar daha ilk aydan saçma sapan ek ücretler çaktı yine. Önce arayıp sordum iyice saçmaladılar, sonra ben buna katlanamam başka operatöre taşırım iyi günler dedim ayrıldım daha da dönmem 😀

Son düzenleme:
benide
ben faturasız aldım her ay fatura geliyor
müşteri hizmetleri yok , görüşmek için 30 lira istiyor
kampanya var dıyor kolpa

Bu söylediğine katılıyorum apartmana girmeyi geçtim bahçeye girince dış kapı girişinde şebeke gidiyor inanılmaz 😂

Geri