Çözüldü✓ 240mm LCD sıvı soğutucu önerisi

İşlemci ve ram kullanımın artar hıd üzerinden video gönderiyorsa veri çakışması yaşayabilirsin nadiren argbler kafayı yiyebilir (örn singalargb uygulaması benim trcc uygulamamla çakıştığı için yemişti) onun dışında direk kasa değişip yapabilirsin ya da parayla bu işi yapmayabilirsin başka Bi şey yapabilirsin çünkü 240mm + lcd işi biraz niş ve geleceğe dönük değil. Özellikle yeni modeller çıkıyor kavisli içe kavisli falan ben olsam beklerim. (bu arada bekliyorum ben de alıcam :D)
Lian Li Curved bende bekliyorum da sanırım beklemeyip bu hafta Hydroshift II-S'i iyi fiyata düşürürlerse alacağım. Curved'i de ya 1 yıl sonra yeni hali çıkınca veya bu Hydroshift'i satar ona geçerim.

dostum sen bütçeye biraz fazla takıldın, bu para bişey değil benim için yeterki istediğim gibi olsun.
Hocam listeye ASUS Rog Ryujin fln da eklenir de, onlar gereksiz pahalı, 6k dan fazla harcarsan Galahad II al derim, TL fanlarla şık, pompası Asetek Gen 8 gen pompa, ASUS'un üst seviye modelleriyle eşit veya daha iyi pompa.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Onun dışında, arkadaşların dediği büyük kasa + 360 rahat olur. Tarzını bilmiyorum ama Lian Li Vector var, O11 Dynamic Mini V2 var, Vision Compact var çok büyük değiller, yine yanına Hydroshift II Square veya Circular(ekran şekli C ve S diye iki model var) - CL fanlarla veya TL fanlarla(yine iki farklı fan model) aio alınır. Gerek yok dersende, 240lar olur, ben yine aralarında NZXT veya Lian Li seçerdim, veya L24 Pro ama o da baya yeni, testleri az gördüğüm testlerde güzel uygulamada güzel ama pratikte sorun çıkar mı, ne kadar sorun çıkar bilmiyorum.

Hocam listeye ASUS Rog Ryujin fln da eklenir de, onlar gereksiz pahalı, 6k dan fazla harcarsan Galahad II al derim, TL fanlarla şık, pompası Asetek Gen 8 gen pompa, ASUS'un üst seviye modelleriyle eşit veya daha iyi pompa.

Onun dışında, arkadaşların dediği büyük kasa + 360 rahat olur. Tarzını bilmiyorum ama Lian Li Vector var, O11 Dynamic Mini V2 var, Vision Compact var çok büyük değiller, yine yanına Hydroshift II Square veya Circular(ekran şekli C ve S diye iki model var) - CL fanlarla veya TL fanlarla(yine iki farklı fan model) aio alınır.
peki buna da gif falan eklenebiliyormu pompasına

Thermalright Frozen Warframe 240 kullanıyorum gayet de memnunum. Güzel f/p bir ürün, işini de iyi yapıyor. O bütçenin hepsini kullanmak zorunda değilsin 240mm sıvı soğutucu alacaksan.

Rog Ryujin mi? Özellikle bakmadım bakayım ama ASUS'un Rog modellerinde ekleniyor diye biliyorum. İlk dediklerimde gif/video oluyor.

Thermalright Frozen Warframe 240 kullanıyorum gayet de memnunum. Güzel f/p bir ürün, işini de iyi yapıyor. O bütçenin hepsini kullanmak zorunda değilsin 240mm sıvı soğutucu alacaksan.
bütçeyi bilerek yüksek tuttum güzel bir şey tavsiye edilsin diye. yoksa ucuzlara da okeyim tabii ki sadece görsellik önemli benim için, işlemcime 240mm yeterli olur her türlü

Rog Ryujin mi? Özellikle bakmadım bakayım ama ASUS'un Rog modellerinde ekleniyor diye biliyorum. İlk dediklerimde gif/video oluyor.
hayır ryujinlerde gif eklenebiliyor da lian li için sormuştum

bütçeyi bilerek yüksek tuttum güzel bir şey tavsiye edilsin diye. yoksa ucuzlara da okeyim tabii ki sadece görsellik önemli benim için, işlemcime 240mm yeterli olur her türlü

Lian Li eklenir hocam tartışmalı en iyi programa sahip.

Ancak hocam akakçede aralarında seçeyim diye 2 fanlı seçtiydim, Lian Li önerdiğim 280mm(2 tane 140mm fan), kasaya direk uymuyor olabilir, ele onu, benim hatam, kusura bakma.

Lian Li eklenir hocam tartışmalı en iyi programa sahip.

Ancak hocam aralarında seçeyim diye 2 fanlı seçtiydim akakçede Lian Li önerdiğim 280mm, kasaya direk uymuyor olabilir, ele onu, benim hatam, kusura bakma.
sorun değil hocam ben farkettim onu almadan önce destekler mi bir emin olurum öyle alırım zaten. teşekkür ederim tavsiyelerin için

sorun değil hocam ben farkettim onu almadan önce destekler mi bir emin olurum öyle alırım zaten. teşekkür ederim tavsiyelerin için
Bana da sonra dank etti, bu ürünlere hep baktığım için Galahad II'nin 240'ı var mıydı ya dedim :ROFLMAO:

@LegendaryCrazy bide böyle aşırı büyük olmayan dikey ekran kartı aparatlı önerebileceğin kasa varsa onu da göz önünde bulundurabilirim bütçeyi çıkartırım bişeyler yaparım, büyük olmasını istemememin sebebi gözüm alıştı hep mid towere, masa alanımı çok kaplamasın istiyorum

@LegendaryCrazy bide böyle aşırı büyük olmayan dikey ekran kartı aparatlı önerebileceğin kasa varsa onu da göz önünde bulundurabilirim bütçeyi çıkartırım bişeyler yaparım, büyük olmasını istemememin sebebi gözüm alıştı hep mid towere, masa alanımı çok kaplamasın istiyorum
Öyle fazla kasa bilmiyorum hocam Corsair de fln var ama çok iyi Phanteks de var ama onların çoğu üründe bizde yok. Msı mag pano 100r pz ile geliyor ama kasa senin için büyüktür.

En doğrusu şu olabilir; https://www.akakce.com/kasa-aksesua...ekran-karti-montaj-kiti-fiyati,587685407.html

Bir tane hoşuna giden NZXT kasa ile kombinlemek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,202,846
Üyeler
191,179
Son üye
Ömergdl
Geri