Hangi macbook alınır? M6 beklenmeli mi?

MiniLed var Proda bayadır, daha Olede geçemediler M6 da geçecekler sanırım.
Anladım hocam, pro almadığım için biraz kafam karışıktı ama şuan o karmaşıklık gitti. M6 pro çıktığında oled olursa ona geçme düşüncem var, m4 airin ekranı da çok yeterli seviyede şuan

Anladım hocam, pro almadığım için biraz kafam karışıktı ama şuan o karmaşıklık gitti. M6 pro çıktığında oled olursa ona geçme düşüncem var, m4 airin ekranı da çok yeterli seviyede şuan
Pro bayadır yenilenmedi nedense, bende M1 Pro var hala M5 Pro ile işlemci hariç her şey aynı gibi. Apple için bariz bir yenilik şart bence artık, sırf işlemci M1 yerine M5 olacak diye aynı laptopu almak mantıklı gelmiyor 😀

Hocam prolara bakıyordum şimdi ama dikkatimi bir şey çekti
Alıntıyı görüntüle
m5 macbook pro da bile liquid retina xdr ekran var diyor, oled mi bu anlayamadım
MacBooklarda oled yok ki miniled vad
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Miniled oledi aratmıyor evde 3 oled ekran bi tane miniled var hepsine bedel hatta

MacBooklarda oled yok ki miniled vad
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Miniled oledi aratmıyor evde 3 oled ekran bi tane miniled var hepsine bedel hatta
miniledde en büyük eksi şu tarz görsellerde yanlarına ışık saçmasıymış sanırım
bir de gecikmesi fazla ama günlük kullanıma pek bi etkisi olmaz
tabi burnin yok

tabi burnin yok
Gecikmesi fazla demek yanlış olur panelden panele değişir, oled çok hızlı demek daha doğru. Öbür durum mac ekranında hiç yok gibi bir şey. Oledinde eksisi parlaklığı çok çok düşük minilede göre 4 5 kat düşük

tabi burnin yok
+ olarak parlaklık aşırı yüksek. MacBook Olede geçerse yine tandem kullanıp aynı parlaklığı vermeye çalışır diye düşünüyorum gerçi. Yanlara yansıma çok minimal varsa vardır pek belli olmuyor ufak ekranda ben görmüyorum en azından.

+ olarak parlaklık aşırı yüksek. MacBook Olede geçerse yine tandem kullanıp aynı parlaklığı vermeye çalışır diye düşünüyorum gerçi. Yanlara yansıma çok minimal varsa vardır pek belli olmuyor ufak ekranda ben görmüyorum en azından.
aynı parlaklığı vermez bir de oled aynı parlaklıktaki lcd monitörlerden daha parlak gözüküyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,391
Üyeler
189,259
Son üye
chikai
Geri