Dlss %1 performansı mı düşürüyor diyorsunuz ? Biraz daha detay verebilir misiniz?%1 yerleri öpüyor nasıl başarılı performans
Dlss %1 performansı mı düşürüyor diyorsunuz ? Biraz daha detay verebilir misiniz?%1 yerleri öpüyor nasıl başarılı performans
Biosta PCI X16 GEN/PCI GENERATION ayarı AUTO veya GEN5 modunda kalıyorsa 5000 serisinde siyah ekran alabiliyorsun, ben de 5070ti ile 1 hafta uğraştım bu saçma durum yüzünden, sistem açılıyor, masaüstünde 1 dakika takılıyorum, masaüstü görüntü kesiyor, no signale düşüyordu, ez debug ledler kırmızıya düşüyordu, reddit üzerinde araştırınca dediğim ayarı GEN4 alıp çözenler var ki bende böyle çözdüm. 9070XT alarak tabi ki iyi yapmışsın. birbirleri ile denk kartlar değillerMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu adam ne dediğini mi biliyor bağırtma ya, 5070 aldım siyah ekran verip verip duruyodu kafayı yedim iade ettim mis gibi 9070xt ye geçtim kafa rahatt![]()
9070 xtMerhabalar,
ekran kartı alacağım 29k 5070 mi 36k 9070 xt mi? karar veremiyorum. dlss veya fsr kullanmıyorum genelde kapalı kullanıyorum
aynı ekran kartı vardı 9070 xtye geçtim 2 kda rahat oynatır6650 vardı dün sattım açıkçası 2k kullanıyorum çok fazla oyun oynamıyorum ama ufaktan GTA 6 içinde hazılık olsun istiyorum uzun süre kullanma düşüncesiyle 9070 e daha yakınım
o sistemle alamazsan sıkıntı zaten reis9070xt yi 2k'dan 4k'ya geçerek kullanmaya başladım oynadığım oyunlarda hiçbir sorunla karşılaşmadım açıkçası. Akıcı ve yüksek fps alıyorum.
Yapaylıktan uzak duracak saf gücün önemini bilmek gerekHem %20 saf güç farkı için 7K ödeyeceksin hem de yanında RTX, DLSS, bunlara bağlı onlarca özellik ve stabil sürücü desteğinden feragat edeceksin.
Hoşgeldin woxickemal o işlemci zorlamıyor mu ekran kartınıburalar 56 olmuş konuyu baştan sona okudum herkes çok gergin
hocam bu olay bütün ankartlarda mı geçerli yoksa bazı anakartlarda mı bu sorun var valla am5 planı yapıyordum 1. önceliğim 5.0 kart almaktı ekran kartı ile uymlu çalışsın diye (asus 5070 dual)Biosta PCI X16 GEN/PCI GENERATION ayarı AUTO veya GEN5 modunda kalıyorsa 5000 serisinde siyah ekran alabiliyorsun, ben de 5070ti ile 1 hafta uğraştım bu saçma durum yüzünden, sistem açılıyor, masaüstünde 1 dakika takılıyorum, masaüstü görüntü kesiyor, no signale düşüyordu, ez debug ledler kırmızıya düşüyordu, reddit üzerinde araştırınca dediğim ayarı GEN4 alıp çözenler var ki bende böyle çözdüm. 9070XT alarak tabi ki iyi yapmışsın. birbirleri ile denk kartlar değiller
maalesef şuanlık böyle devam gibi hocam ramleri aldık ddr5 ufak ufak upgrade edicezo sistemle alamazsan sıkıntı zaten reis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yapaylıktan uzak duracak saf gücün önemini bilmek gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hoşgeldin woxickemal o işlemci zorlamıyor mu ekran kartını