5070 mi 9070 xt mi almalıyım ?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu adam ne dediğini mi biliyor bağırtma ya, 5070 aldım siyah ekran verip verip duruyodu kafayı yedim iade ettim mis gibi 9070xt ye geçtim kafa rahatt ;)
Biosta PCI X16 GEN/PCI GENERATION ayarı AUTO veya GEN5 modunda kalıyorsa 5000 serisinde siyah ekran alabiliyorsun, ben de 5070ti ile 1 hafta uğraştım bu saçma durum yüzünden, sistem açılıyor, masaüstünde 1 dakika takılıyorum, masaüstü görüntü kesiyor, no signale düşüyordu, ez debug ledler kırmızıya düşüyordu, reddit üzerinde araştırınca dediğim ayarı GEN4 alıp çözenler var ki bende böyle çözdüm. 9070XT alarak tabi ki iyi yapmışsın. birbirleri ile denk kartlar değiller

9070 derdim bende daha mantıklı

vram olarakta daha iyi o kadar para verdikten sonra bi zahmet 16 olsun.

buralar 56 olmuş konuyu baştan sona okudum herkes çok gergin

9070xt yi 2k'dan 4k'ya geçerek kullanmaya başladım oynadığım oyunlarda hiçbir sorunla karşılaşmadım açıkçası. Akıcı ve yüksek fps alıyorum.

Hem %20 saf güç farkı için 7K ödeyeceksin hem de yanında RTX, DLSS, bunlara bağlı onlarca özellik ve stabil sürücü desteğinden feragat edeceksin.

9070xt yi 2k'dan 4k'ya geçerek kullanmaya başladım oynadığım oyunlarda hiçbir sorunla karşılaşmadım açıkçası. Akıcı ve yüksek fps alıyorum.
o sistemle alamazsan sıkıntı zaten reis :D

Hem %20 saf güç farkı için 7K ödeyeceksin hem de yanında RTX, DLSS, bunlara bağlı onlarca özellik ve stabil sürücü desteğinden feragat edeceksin.
Yapaylıktan uzak duracak saf gücün önemini bilmek gerek

buralar 56 olmuş konuyu baştan sona okudum herkes çok gergin
Hoşgeldin woxickemal o işlemci zorlamıyor mu ekran kartını

Biosta PCI X16 GEN/PCI GENERATION ayarı AUTO veya GEN5 modunda kalıyorsa 5000 serisinde siyah ekran alabiliyorsun, ben de 5070ti ile 1 hafta uğraştım bu saçma durum yüzünden, sistem açılıyor, masaüstünde 1 dakika takılıyorum, masaüstü görüntü kesiyor, no signale düşüyordu, ez debug ledler kırmızıya düşüyordu, reddit üzerinde araştırınca dediğim ayarı GEN4 alıp çözenler var ki bende böyle çözdüm. 9070XT alarak tabi ki iyi yapmışsın. birbirleri ile denk kartlar değiller
hocam bu olay bütün ankartlarda mı geçerli yoksa bazı anakartlarda mı bu sorun var valla am5 planı yapıyordum 1. önceliğim 5.0 kart almaktı ekran kartı ile uymlu çalışsın diye (asus 5070 dual)

o sistemle alamazsan sıkıntı zaten reis :D

Yapaylıktan uzak duracak saf gücün önemini bilmek gerek

Hoşgeldin woxickemal o işlemci zorlamıyor mu ekran kartını
maalesef şuanlık böyle devam gibi hocam ramleri aldık ddr5 ufak ufak upgrade edicez

Geri