🔥İndirim Fazeon X27F180QP 27" 0.5 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü

Kim diyor bunu?
Okurken yanlış mı okudum diye tekrar okudum. Bilindik panelleri fazeon kullanıyor dese biraz doğru olurdu ama arkadaş ters anlamış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla çektik bi tane bakalım nasıl bir şey çıkacak. İdefix'in TT kampanyası ile 300 lira indirim, Ziraat bankası peşin fiyatına 5 taksit + E-Ticaret kampanyasından 250 Bankkart Lira ile toplam 5.649 TL'ye gelmiş oldu.

Ölü piksel çıkması durumunda ne yapılmalı sizce?
İade etmen en doğrusu olur değişim yaparlarsa değişim istersin.

Okurken yanlış mı okudum diye tekrar okudum. Bilindik panelleri fazeon kullanıyor dese biraz doğru olurdu ama arkadaş ters anlamış.

İade etmen en doğrusu olur değişim yaparlarsa değişim istersin.
1771877236994.webp

Şu verilen cevap biraz sıkıntılı. Ölü piksel vb. durumlarda Fazeon markası ile iletişime geçilebilecek bir adres bulamadım ben. Var mı bilgisi olan?

Bana kusurlu ürün göndermişlerdi, değerlendirmeniz için almak isteyen arkadaşların bilgisine

Alıntıyı görüntüle

Şu verilen cevap biraz sıkıntılı. Ölü piksel vb. durumlarda Fazeon markası ile iletişime geçilebilecek bir adres bulamadım ben. Var mı bilgisi olan?
Bence iptal et siparişi bu satıcının yorumları epey olumsuzdu genel olarak. Ayrıca benim cevaptan anladığım ölü piksel çıkarsa iadeyi kabul etmeyecekleri bu yüzden teknik servise gitmenizi gerektiğini söylüyor. Böyle bir satıcıdan hiçbir şey alınmaz bence.

Bence iptal et siparişi bu satıcının yorumları epey olumsuzdu genel olarak. Ayrıca benim cevaptan anladığım ölü piksel çıkarsa iadeyi kabul etmeyecekleri bu yüzden teknik servise gitmenizi istiyor böyle bir satıcıdan hiçbir şey alınmaz bence.
Valla bilemiyorum ya iptal mi etsek acaba harbiden?

Normal hızlı monitörler 4 5ms veriyor oled felansa 1ms değeri gösterir. Kötü monitörler 10ms ve üstü de verir testlerine bakmak lazım.

Kullanan var mı merak ettiğim bir model. 8 bit + FRC ile nasıl renklilik sunuyor yoksa kağıt üstü mü anlamak l

Kim diyor bunu?
Hocam bu yorumunuzdan sonra yoğun bi araştırmaya girdim bende tam bilmiyordum ama şunu öğrendim yokmuş öğle bir şey. Sadece şu var BOE çin firmasının ekran panellerini kullanıyor ve kesinlikle hafife alınacak bi üretici değil. Bunu öğrendim.

Yanlış bilgi için özür dilerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,391
Üyeler
189,259
Son üye
chikai
Geri