5k civarı koysan yeterli.Elimde 1 yıl önce alıp 7-8 ay kullandığım 7500F islemci var satmak istiyorum ama fiyatlar çok değişik 2. El piyasası biraz garip ederi nedir sizce
4700 teklif aldım şu ana kadar5k civarı koysan yeterli.
iyi fiyat fazlası en fazla 5 eder ama müşteri bulmuş iken satmak daha mantıklı diretirsern hiç satamazsın4700 teklif aldım şu ana kadar
Kabul edebilirsin ne düşük ne de fazla tam olması gereken fiyat acelen yoksa bekle tabii.4700 teklif aldım şu ana kadar
Yani acelem yok öyle duruyor diye satmak istedim sadeceKabul edebilirsin ne düşük ne de fazla tam olması gereken fiyat acelen yoksa bekle tabii.
bence 5300'e falan koy pazarlık ile 5000'e düşer satarsın pazarlıksız 2. el de bir şey satamazsın muhtemelen.Yani acelem yok öyle duruyor diye satmak istedim sadece
Teşekkürlerbence 5300'e falan koy pazarlık ile 5000'e düşer satarsın pazarlıksız 2. el de bir şey satamazsın muhtemelen.
Teşekkürler5 eder reis garantisi varsa en kötü ölüsü 4700
5 e bırakElimde 1 yıl önce alıp 7-8 ay kullandığım 7500F islemci var satmak istiyorum ama fiyatlar çok değişik 2. El piyasası biraz garip ederi nedir sizce