Uygun Fiyatlı Kulaklıklardan Hangisi?

hyn0d

80+
Reaksiyon skoru
23
Arkadaşlar Selamlar Genelde kafa destekli ariyorum H2230 almıştım f/p idi ama kafamı ve kulaklarimi cok rahatsiz etti eskiden x-jammer kullaniyordum rampage den hangisini tercih etmeliyim

Ekler

• 62F5DA8A-72A1-40CE-937C-C797C5D50E5D.webp
    62F5DA8A-72A1-40CE-937C-C797C5D50E5D.webp
    65.7 KB · Hit: 31
Arkadaşlar Selamlar Genelde kafa destekli ariyorum H2230 almıştım f/p idi ama kafamı ve kulaklarimi cok rahatsiz etti eskiden x-jammer kullaniyordum rampage den hangisini tercih etmeliyim
bunları alacağına bunu al kaliteli bişe kullan. kesinlikle type-c olanı al ama

bunları alacağına bunu al kaliteli bişe kullan. kesinlikle type-c olanı al ama
hocam kulak ici istemiyorum ozellikle yoksa arkadasimda var cok iyi kulaklıkmis dedigine gore ama kulaklarımın ici airpods vs kullanmaktan yoruldu artik :D yoksa suanda idareten kulak ici kullaniyorum

hocam kulak ici istemiyorum ozellikle yoksa arkadasimda var cok iyi kulaklıkmis dedigine gore ama kulaklarımın ici airpods vs kullanmaktan yoruldu artik :D yoksa suanda idareten kulak ici kullaniyorum
bunlar öyle kulak içi kulaklılar gibi değil ama. kulağı çok iyi sarıyo. asıl kz serisinden önericem ama onalrda type-c yok iyi bi ses kartın olması lazım. buna bi şans ver derim kulak yormayan şekli ona göre tasarlanmış bi kulaklık

bunlar öyle kulak içi kulaklılar gibi değil ama. kulağı çok iyi sarıyo. asıl kz serisinden önericem ama onalrda type-c yok iyi bi ses kartın olması lazım. buna bi şans ver derim kulak yormayan şekli ona göre tasarlanmış bi kulaklık
teşekkür ederim bakalim daha iadeye yolladim kabul edecekler mi

Bu fiyatlara kablosuz ürünler iyi olmuyor. Görseldeki Rampage ve Gamepower ise kulak kısımları hareketli değil. Kafaya baskı yapan yerden çok, kulak pedi hareket etmiyorsa kulakta ağrı yapıyor. Havit H2002P alınabilir. Küçük gözükse de kulak pedi rahat ve hareket ettiğinden fazla baskı yapmıyor.

İlla kafa bantlı olsun diyorsan şuna bakılabilir. Bir miktar kulak pedi oynuyor.

Veya Kyruse PRO olanı da alınabilir.

Bence Kyruse PRO çıkabiliyorsanız alın, hem kulak bantlı hem de rahat duruyor.

Bu fiyatlara kablosuz ürünler iyi olmuyor. Görseldeki Rampage ve Gamepower ise kulak kısımları hareketli değil. Kafaya baskı yapan yerden çok, kulak pedi hareket etmiyorsa kulakta ağrı yapıyor. Havit H2002P alınabilir. Küçük gözükse de kulak pedi rahat ve hareket ettiğinden fazla baskı yapmıyor.

İlla kafa bantlı olsun diyorsan şuna bakılabilir. Bir miktar kulak pedi oynuyor.

Veya Kyruse PRO olanı da alınabilir.

Bence Kyruse PRO çıkabiliyorsanız alın, hem kulak bantlı hem de rahat duruyor.
H2230 un iadesini kabul ederlerse mantıklı gibi soylediginiz cok rahatsiz cikti H2230 ,bundan once bi 4 sene X-jammer kullandim sadece kafa kismi esniyordu ama inanilmaz rahattı memnundum

H2230 un iadesini kabul ederlerse mantıklı gibi dedigim gibi cok rahatsiz cikti bundan once bi 4 sene X-jammer kullandim sadece kafa kismi esniyordu ama inanilmaz rahattı memnundum
H2230 çok giriş seviyesi, o fiyatlarda genel fason üretim tasarımlar kullanılıyor. Yukarıda atmadım ama H2002P'ye de şans vermeni öneririm. Yukarıdaki Gamepower, Rampage pahalı ürünleri kadar iyi ses kalitesine ve konforuna sahip.

3 gun bile olmadı farkeder mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya da bu kulakligi nasil rahat hale getiririm
kutuyu açman yetiyo iade almazlar sorun yoksa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,556
Üyeler
190,056
Son üye