Öneri Buds 4 pro vs airpods pro 3 öneri

Ukta

80+
Reaksiyon skoru
122
Hangisini almalıyım. Fiyat açısından değil de özellik açısından bakalım.

Bana iPhone muhabbeti yapmadan gerçekçi karşılaştırma ile öneri yapın . Ve başka kulaklık önerisi olmadan teşekkürler

iphone muhabbeti yapma demişsin de airpods özellikleri iphone için var bu nasıl mantık?

samsung kullanıyorsan buds 4 pro
iphone kullaniyorsan airpods pro 3

iphone muhabbeti yapma demişsin de airpods özellikleri iphone için var bu nasıl mantık?

samsung kullanıyorsan buds 4 pro
iphone kullaniyorsan airpods pro 3
Demek istediğim özellik bazlı değerlendirin yoksa bende biliyorum hocam bazı özellikler kullanılamaz diye

samsung severler bana kızmasın ama buds her sene büyük facia oluyor, her sene apple kopyalamaya çalışıyorlar başaramıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

airpods iphone yoksa alınmaz, android ise başka markalara yönel samsung buds tırt

Bana iPhone muhabbeti yapmadan gerçekçi karşılaştırma ile öneri yapın . Ve başka kulaklık önerisi olmadan teşekkürler
iPhone olmadan AirPods'ta ekolayzer, kafa hareketi, sağ sol tuş ataması, uyarlanabilir mod, şeffaf modun hassasiyeti, sohbet farkındalığı, kalp atışı, destekliyorsa anlık çevirisi gibi çoğu özelliğe erişemiyorsun ve kulaklığın olayı bu özellikler zaten. Kulaklığın şarjını bile göremezsin iPhone olmadan :D

iPhone olmadan AirPods'ta ekolayzer, kafa hareketi, sağ sol tuş ataması, uyarlanabilir mod, şeffaf modun hassasiyeti, sohbet farkındalığı, kalp atışı, destekliyorsa anlık çevirisi gibi çoğu özelliğe erişemiyorsun ve kulaklığın olayı bu özellikler zaten. Kulaklığın şarjını bile göremezsin iPhone olmadan :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mustafacım ikincisi yanlışlıkla oldu galiba

İphone varsa net airpods pro 3

Bu arada arkadaşlar airpods pro 3 / 10.800 TL ye geliyor (Bana özel) alınır mı sizce bu fiyata yoksa 9K civarlarına beklenilmelimi?

İphone varsa net airpods pro 3

Bu arada arkadaşlar airpods pro 3 / 10.800 TL ye geliyor (Bana özel) alınır mı sizce bu fiyata yoksa 9K civarlarına beklenilmelimi?
Alınır bence. Baya beğendiğim bir kulaklık oldu. ANC'si aşırı iyi.

Aslında buna özellik olarak değil ekosistem olarak bakman lazım. Ben özellik olarak iyi bulmasam da rakiplerinden pahalıya AirPods 4 aldım mesela çünkü Apple ekosistemim var ve bana kulaklığı bilgisayarda kullanırken telefona arama geldiği gibi kulaklığın telefona geçmesi gibi ekosistem özellikleri lazımdı. Başka kulaklıklar bunu sunmuyor kulaklık ekosisteme müthiş uyum sağlıyor birçok açıdan.

Ama cihazlarım Apple değil dersen de bu sefer AirPods almak çok mantıklı değil çünkü birçok özelliğini Apple cihaz olmadan tam kullanamazsın sıradan bir kulaklık gibi kullanman gerekir öyle kullanınca da memnun kalmazsın.

telefonun iphone ise airpods samsung yada androidse buds 4 al

Geri