Demek istediğim özellik bazlı değerlendirin yoksa bende biliyorum hocam bazı özellikler kullanılamaz diyeiphone muhabbeti yapma demişsin de airpods özellikleri iphone için var bu nasıl mantık?
samsung kullanıyorsan buds 4 pro
iphone kullaniyorsan airpods pro 3
iPhone olmadan AirPods'ta ekolayzer, kafa hareketi, sağ sol tuş ataması, uyarlanabilir mod, şeffaf modun hassasiyeti, sohbet farkındalığı, kalp atışı, destekliyorsa anlık çevirisi gibi çoğu özelliğe erişemiyorsun ve kulaklığın olayı bu özellikler zaten. Kulaklığın şarjını bile göremezsin iPhone olmadanBana iPhone muhabbeti yapmadan gerçekçi karşılaştırma ile öneri yapın . Ve başka kulaklık önerisi olmadan teşekkürler
mustafacım ikincisi yanlışlıkla oldu galibaiPhone olmadan AirPods'ta ekolayzer, kafa hareketi, sağ sol tuş ataması, uyarlanabilir mod, şeffaf modun hassasiyeti, sohbet farkındalığı, kalp atışı, destekliyorsa anlık çevirisi gibi çoğu özelliğe erişemiyorsun ve kulaklığın olayı bu özellikler zaten. Kulaklığın şarjını bile göremezsin iPhone olmadan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iPhone olmadan AirPods'ta ekolayzer, kafa hareketi, sağ sol tuş ataması, uyarlanabilir mod, şeffaf modun hassasiyeti, sohbet farkındalığı, kalp atışı, destekliyorsa anlık çevirisi gibi çoğu özelliğe erişemiyorsun ve kulaklığın olayı bu özellikler zaten. Kulaklığın şarjını bile göremezsin iPhone olmadan![]()
çok heyecanlandım hocam kejdosjdsmustafacım ikincisi yanlışlıkla oldu galiba
arkadaşım iphone’un yoksa çakma airpods ile riyal airpods aynı işlevde ses verme haricinde.Demek istediğim özellik bazlı değerlendirin yoksa bende biliyorum hocam bazı özellikler kullanılamaz diye
Alınır bence. Baya beğendiğim bir kulaklık oldu. ANC'si aşırı iyi.İphone varsa net airpods pro 3
Bu arada arkadaşlar airpods pro 3 / 10.800 TL ye geliyor (Bana özel) alınır mı sizce bu fiyata yoksa 9K civarlarına beklenilmelimi?
Aslında buna özellik olarak değil ekosistem olarak bakman lazım. Ben özellik olarak iyi bulmasam da rakiplerinden pahalıya AirPods 4 aldım mesela çünkü Apple ekosistemim var ve bana kulaklığı bilgisayarda kullanırken telefona arama geldiği gibi kulaklığın telefona geçmesi gibi ekosistem özellikleri lazımdı. Başka kulaklıklar bunu sunmuyor kulaklık ekosisteme müthiş uyum sağlıyor birçok açıdan.Hangisini almalıyım. Fiyat açısından değil de özellik açısından bakalım.
Bana iPhone muhabbeti yapmadan gerçekçi karşılaştırma ile öneri yapın . Ve başka kulaklık önerisi olmadan teşekkürler
Teşekkürler ,sence 10,5-11K civarlarına düşermi fiyatıAlınır bence. Baya beğendiğim bir kulaklık oldu. ANC'si aşırı iyi.
telefonun iphone ise airpods samsung yada androidse buds 4 alHangisini almalıyım. Fiyat açısından değil de özellik açısından bakalım.
Bana iPhone muhabbeti yapmadan gerçekçi karşılaştırma ile öneri yapın . Ve başka kulaklık önerisi olmadan teşekkürler