Android Düz S26 S25 Ultra ile aynı fiyata çıktı

Benim asıl anlamadığım şey Open Aı ile yakınlar bunlar hatta yıllar önce anlaşma da yaptılar sonra neden kullanamadılar? Arka planda bazı sıkıntılar var sanırım yoksa Google ile tekrar anlaşmazlardı.
Bunu ben de anlamadım, batacaklarını mı öngördüler çünkü o kadar anlaşmaya rağmen zarar açıkladı OpenAI veya acaba Google mı müşteriyi kaparım fırsat bu fırsat diyip mi yapıştı bilemiyorum ama tekrar gidip Google ile devam ettiler.

Vardır bir sorun. Politik de olabilir belki. Haftaya içerik üreticilerine özel sunumları var belki orada bir şeyler gösterirler AI konusunda.

Not: Şu iOS 26 nın optimizasyonunda görev alan ekibi komple kovmalılar bence. Bu kadar saçma bir şey olamaz iOS 27 ile düzelecekmiş şimdi ona uğraşıyorlarmış şaka gibi sürüm madem düzgün çalışmıyor çıkarmayın 😀
Sürekli küçük güncellemeler çıkarmak zorunda kalıyorlar, çok aciz bir iOS sürümü oldu bu. Her güncelleme başka hatayı çıkarıyor. Toparlasalar iyi olur. Klavyesi az delirtmedi sağolsun :kekw: Alelacele çıkarılmış bir sürüm olduğu çok belli. Bizi de tester yaptı Apple.

bu arada tr fiyatı vergi dahil 180 bin tl olması gerekirken 105 bin tl avrupa çıkış fiyatı 86 bin tl , değer mi hayır ama iphone 17 pro max den iyi mi evet gemini ai 3 sayesinde iyi ama avrupa fiyatı 17 pro max in 1350 avro , s26 ultra 1700 avro avrupa da satmaz bu cihaz , fiyat kırpılmalı avrupa için pahalı , dencek bir söz yok 80 bin tl beklerken 105 bin tl çıkması samsung ceo sunun sözünün eri olduğunu anladık nerede s25 ultra ile aynı etiket diyesim var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ios fan boy luğunu yapmak gereksiz buna pahalı diyorsan 17 pro max deriz , ek bilgi samsung ülkeye döviz getiren yurt dışılı nadir firmalardan üretiminin bir bölümünü ( ham madde ) türkiye de yapıyor montajını da eleştirirken 2 kere düşünmek gerek ama ham fiyatının vergi oranı çok ideal hatta devletle anlaşmışlar gibi
Avrupa fiyatı normal 17 PM ile aynı fiyatı koymuşlar genelde öyle yapıyorlar zaten. TR fiyatı pahalı genelde bize çok ucuza gelirdi bu sefer iPhoneden 10K farkı olmuş sadece.

Avrupa fiyatı normal 17 PM ile aynı fiyatı koymuşlar genelde öyle yapıyorlar zaten. TR fiyatı pahalı genelde bize çok ucuza gelirdi bu sefer iPhoneden 10K farkı olmuş sadece.
orası öyle bende eleştiriyorum ama vergi haftasındayız biliyorsun sınırsız stok ta satmak için yapıldı muhtemelen
1772064444453.webp

Samsung hızlı çöküyor.

Ben mi körüm yoksa ai dışında hiçbir yenilik yok mu? Yıllarca apple kamera tasarımı eleştirildi adamlar s21den beri aynı kamerayı kullanıyor kimsenin çıkıp bişey dediği yok

şimdi öncelikle yazılımcıyım demedim yazılımcı ayaklarındayım dedim. ilk mesajında da gereksiz agresiftin şuan da öylesin boş bi saldırganlık sergiliyosun. yazılımdan haz etmem sıkıcı geliyo bu sebeple veri tabanlı çalışmak istiyorum ve bu yönde kendimi geliştiriyorum. yazılım da okulda değil kendini geliştirerek öğrenilir. ben java, excel öyle takılıyorum yazılımda çok yokum ondan ayaklarındayım dedim. sakin reis en iyi yazılımcı sensin tamam sljhdfnljgsndf. ana hedefim de okuldan bir yere gelmek değil. ticaretle uğraşıyorum şükür işlerim de iyi gidiyo. ama cahil biri gibi lise mezunu kalmak istemiyorum ve bilgisayara falan da ilgim var. hayatımda hiç ders çalışmadım böyle de 400k sıralama yapabildim bana en mantıklı gelen bölüm buydu. burdan da belki yönetim bilişim sistemlerine geçerim işlerimin gidişatına bağlı. samsung apple konusuna gelirsek de arayüzü sana uymamış olabilir. benim için artılarını sordun bende olanı söyledim. bunun için çıldırmana gerek yok. kötüleceğin tartışacağın adam ben değilim. ikisini de kullanıyorum sadece aralarında birini ana cihaz olarak seçiyorum çünkü bana daha çok uyuyo. samsung tabletleri de tıp okuyup da sürekli not almayacaksan ders çalışmak için en iyi seçenekler bunun aksini iddia eden ya kullanmamıştır ya da tabletle ders çalışmayı bilmiyodur

bu arada uzun uzun yazıp da samsungla ilgili yaptığın tek eleştiri olan duvar kağıdı özelleştirmesi konusunda haklısın. iphone daki seviyede seçenekler isterdim yakın vakitte de bunun eksikliğini hissettim. kusura bakma gerisi agresif zırvadan başka bişe değil
2 yıllık ön lisans programcı kırıntısının ağzı kapansa algısı açık olsa anlar ama işte adamın tahsili bile mahalle arası bilgisayarcı diploması boşa geçmiş bir ömür :D patladım :D

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
2 yıllık ön lisans programcı kırıntısının ağzı kapansa algısı açık olsa anlar ama işte adamın tahsili bile mahalle arası bilgisayarcı diploması boşa geçmiş bir ömür :D patladım :D
sen ne kadar boş birisin aw slkdfhjgnklsdnfg. birinin altında köle olmaya devam et çok iyi şirketinde. tahsilden bahsediyosun yazdığımı anlamıyosun ağzın köpüklü saldırıyosun. yazılım ayaklarındayım diyince çıldırıp ben daha iyi yazılımcıyım diye saldırıyosun.

26u 100k 17 pro max 127k ok ya
Buds 4 pro %50 indirim yapmadilar ve on siparis kodum gelmedi samsunga darginim o yönden

Uygunsuz davranış
sen ne kadar boş birisin aw slkdfhjgnklsdnfg. birinin altında köle olmaya devam et çok iyi şirketinde. tahsilden bahsediyosun yazdığımı anlamıyosun ağzın köpüklü saldırıyosun. yazılım ayaklarındayım diyince çıldırıp ben daha iyi yazılımcıyım diye saldırıyosun.
napayım şirketi mi satın alayım :D 2 yıllık çöpümsü programcım benim :D birde ciddi ciddi kendisinin yazılımcı olduğuna inanmış :D yazık kafaya valla hayallerde yaşıyor ne senaryolar kuruyordur o kafada daha iyi diye saldırma falan yok ortada tahsilini bile doğru söyleyemeyecek kadar cehalet içinde yüzen birine nasıl anlatayım ne olduğunu :D neyse hocamm programlamaya python falan moruk hesap makinası yaptım anlarsın ya = gizli işsiz = maaş yok :D asgarim benim asgarim de asgarimmm ağdfmadimfidamöfimaödişfmdöaişfmöadfadf

napayım şirketi mi satın alayım :D 2 yıllık çöpümsü programcım benim :D birde ciddi ciddi kendisinin yazılımcı olduğuna inanmış :D yazık kafaya valla hayallerde yaşıyor ne senaryolar kuruyordur o kafada daha iyi diye saldırma falan yok ortada tahsilini bile doğru söyleyemeyecek kadar cehalet içinde yüzen birine nasıl anlatayım ne olduğunu :D neyse hocamm programlamaya python falan moruk hesap makinası yaptım anlarsın ya = gizli işsiz = maaş yok :D asgarim benim asgarim de asgarimmm ağdfmadimfidamöfimaödişfmdöaişfmöadfadf
kdfsjvbjskfndvlksnrflkvn ne garip varlıksın lan nasıl bi delizyon içindesin. yazılımcı değilim diyorum hala olduğuna inanıyosun diyosun. ben zaten ticaretten seni katlayacak seviyeye geldim şükür sırtımı okula yaslamıyorum. hadi git patronun istediği kodları yaz ofisboy garip guraba tahsil tahsil diyo türkçe bilmiyo

arkadaşlar ben S25 Ultra almayı düşünüyorumda, szice şuan alayımmı yoksa s26 çıktığı için 1 ay fiyatının düşmesini bekleyip mi S25U 'yu alayım?
Sizce S25U nın fiyatı düşecek gibi duruyor mu? Mağazalar ve satıcılar ellerindekini çıkarmak için indirim yapmaz mı?

iPhone pahalı olabilir ama demi
O ragabaiter kanka her konuda böyle sal onu

arkadaşlar ben S25 Ultra almayı düşünüyorumda, szice şuan alayımmı yoksa s26 çıktığı için 1 ay fiyatının düşmesini bekleyip mi S25U 'yu alayım?
Sizce S25U nın fiyatı düşecek gibi duruyor mu? Mağazalar ve satıcılar ellerindekini çıkarmak için indirim yapmaz mı?
24u s25u'dan sonra baya düşmüştü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,325
Üyeler
190,012
Son üye
minder
Geri