Exterimate
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
9070xt almayı düşünüyorum fakat sürücülerinin çok sıkıntılı olduğu söyleniyor. Gerçekten denildiği kadar kötü mü? Yoksa abartılıyor mu?
Nvidia sürücülerinden daha stabildi 2025 senesinde çok takma kafana.9070xt almayı düşünüyorum fakat sürücülerinin çok sıkıntılı olduğu söyleniyor. Gerçekten denildiği kadar kötü mü? Yoksa abartılıyor mu?
Nvidia sürücülerinden daha stabildi 2025 senesinde çok takma kafana.
Kötü değil artık. Adı mimlendi sadece. Her ay güncelleme alıyor sonuçta. Sorunları en aza indirgiyorlar.
pişman olmam sonra hocam dimideğil
Alırsan 1-2 eski sürücü kurarsan daha iyi olur çünkü daha stabil oluyorlar nedense.9070xt almayı düşünüyorum fakat sürücülerinin çok sıkıntılı olduğu söyleniyor. Gerçekten denildiği kadar kötü mü? Yoksa abartılıyor mu?
beklentine bağlı. daha önce pcyle haşır neşirsen olcağaını sanmam. ama nvidia amd ilk defa kullanan biriysen her esen rüzgardan nem kapacaksan biz bilemeyizpişman olmam sonra hocam dimi
valla şöyle söyleyeyim şimdiye kadar hep igpu kullandımbeklentine bağlı. daha önce pcyle haşır neşirsen olcağaını sanmam. ama nvidia amd ilk defa kullanan biriysen her esen rüzgardan nem kapacaksan biz bilemeyiz![]()
pişman olmam sonra hocam dimi
pişman olmam sonra hocam dimi
o zaman denemeden bilemezsiniz aslmgasg. bence kötü değil driverlar. ama sevmeyende çok apple samsung gibi bir nevi.valla şöyle söyleyeyim şimdiye kadar hep igpu kullandım![]()