AMD GPU sürücüsü gerçekten o kadar kötü mü

Reaksiyon skoru
5
9070xt almayı düşünüyorum fakat sürücülerinin çok sıkıntılı olduğu söyleniyor. Gerçekten denildiği kadar kötü mü? Yoksa abartılıyor mu?

9070xt almayı düşünüyorum fakat sürücülerinin çok sıkıntılı olduğu söyleniyor. Gerçekten denildiği kadar kötü mü? Yoksa abartılıyor mu?
Nvidia sürücülerinden daha stabildi 2025 senesinde çok takma kafana.

Kötü değil artık. Adı mimlendi sadece. Her ay güncelleme alıyor sonuçta. Sorunları en aza indirgiyorlar.

değil

pişman olmam sonra hocam dimi
beklentine bağlı. daha önce pcyle haşır neşirsen olcağaını sanmam. ama nvidia amd ilk defa kullanan biriysen her esen rüzgardan nem kapacaksan biz bilemeyiz :blobdance:

9070 kullanmaya başladım bir iki haftaya 9070 xt nitro+ geçmeyi düşünüyorum gayet iyi ondan öncede 9060 xt kullandım yine iyiydii

pişman olmam sonra hocam dimi
1772127026462.webp

5-6 yıldır amd kullanıyorum yaşadığım tek sorunu rx580 ile yaşadım onu da çözmem kolay oldu. Yeni driver gelmiş bu gün onun harici hep en günceldeyim 3-5 güne güncellerim. Stabil olmasına rağmen hiç bir ekran kartı fark etmez driver gelir gelmez kurulmaz 3-5 gün beklenir araştırılır sorun yoksa öyle kurulur.

valla şöyle söyleyeyim şimdiye kadar hep igpu kullandım :D
o zaman denemeden bilemezsiniz aslmgasg. bence kötü değil driverlar. ama sevmeyende çok apple samsung gibi bir nevi.

Geri