AMD GPU sürücüsü gerçekten o kadar kötü mü

Alıntıyı görüntüle
5-6 yıldır amd kullanıyorum yaşadığım tek sorunu rx580 ile yaşadım onu da çözmem kolay oldu. Yeni driver gelmiş bu gün onun harici hep en günceldeyim 3-5 güne güncellerim. Stabil olmasına rağmen hiç bir ekran kartı fark etmez driver gelir gelmez kurulmaz 3-5 gün beklenir araştırılır sorun yoksa öyle kurulur.

Ve sen beklerken oto güncelleme kapalı olduğu halde kendi günceller

Değil.

Alıntıyı görüntüle
5-6 yıldır amd kullanıyorum yaşadığım tek sorunu rx580 ile yaşadım onu da çözmem kolay oldu. Yeni driver gelmiş bu gün onun harici hep en günceldeyim 3-5 güne güncellerim. Stabil olmasına rağmen hiç bir ekran kartı fark etmez driver gelir gelmez kurulmaz 3-5 gün beklenir araştırılır sorun yoksa öyle kurulur.

26.2.2 ne ara çıktı? Sitesinde de gözükmüyor? :D

Kaç yıldır 6800 xt kullanıyorum last of us harici sorun çıkmadı. Onu da FPS 60a sabitledim sorun kalmadı

26.2.2 ne ara çıktı? Sitesinde de gözükmüyor? :D
Vallahi hiç bilmiyorum xd softwareye tıkladım 3 saniye sonra bildirim geldi bakayım dedim tam da bu gün gelmiş.

2/3 seridir sorunsuz kullanıyorum en son imzadaki sapphire i aldım sorun yok . İyi kaliteli bir psu ile kullanırsan ve işletim sistemi de sorunlu değilse genelde sorun olmuyor.

Fakat bazı arkadaşların amd drıverın içinde "her ayarla köküne kadar oynamalıyım " sevdası olduğundan sorun yaşayanlar olur. Amd de ayar çok çünkü . Her ayarı açıp uğraşmamak lazım. Ben belli başlı 3/4 seçeneği açıyorum renk ayarı yapıyorum tmm.

Son kullandığım kartlar 6900xt/7700xt/7900gre /9060xt Hiç birinde sorun yaşamadım. Ama tabii ki rakip nvidia sürücüleri kötüdür anlamı çıkmasın .

Kaliteli psu kullanılınca cızırtı sesi de olmuyor. Çünkü saydığım kartları orta psu ile deneyince cızırtı sesi oluyor ordan da anlaşılıyor yani :) Düzgün psu durumu.

eğer kusursuz çalışan bir versiyona denk gelirsem uzun süre güncellemiyorum sorunumu bu şekilde çözüyorum ben :D. asus dual rx6600 farkettiğim birşeyde her zaman formattan sonra amd adrenalin driver kurardım bu sefer amd adrenalin değil sadece sürücüyü kurdum uzun süredir kusursuz çalışıyor.

valla muazzam değil bende arada açılmıyor kapat aç yapmak zorunda kalıyorum, oto sürücü güncellemeyi kapatmama rağmen sürücü güncellemeye devam ediyor vs. vs.

9070xt almayı düşünüyorum fakat sürücülerinin çok sıkıntılı olduğu söyleniyor. Gerçekten denildiği kadar kötü mü? Yoksa abartılıyor mu?
Son 2 serisinde düzeldi. Dillere düştüğü için çok kötüleniyor doğal olarak. Belli bir kitle var, ne dersen de Nvidia'dan başka bir şey demezler. Eskiden az çektirmedi orası doğru fakat artık kullanılabilir seviyeye geldi. Alıp iyi günlerde kullanabilirsiniz.

6-7 ay 9070 XT kullandım hiç bir sürücü sorunu yaşamadım, şuan 4080 kullanıyorum.

Yalnız şu gerçeği bilmen gerek, AMD tarafında oyun desteği ve yazılım inanılmaz zayıf. FSR 4 e yada Redstone a aldanıp Nvidia gibi her oyunda görmek istiyorsan fena hüsrana uğrarsın çünkü çoğu oyunda FSR 4 yok ve FG rakibi olan (sözde) Redstone da rezalet çalışıyor.

Dümdüz açar oyunu oynadım diyorsan 9070XT güzel kart ama Nvidia gibi stabil, sorunsuz DLSS, FG, Reflex gibi teknolojiler bekleme, yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,088
Üyeler
189,967
Son üye
kozi
Geri