Gene Takovic
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,006
Sanıldığından bile daha kötüdür bulaşmayın
Alıntıyı görüntüle
5-6 yıldır amd kullanıyorum yaşadığım tek sorunu rx580 ile yaşadım onu da çözmem kolay oldu. Yeni driver gelmiş bu gün onun harici hep en günceldeyim 3-5 güne güncellerim. Stabil olmasına rağmen hiç bir ekran kartı fark etmez driver gelir gelmez kurulmaz 3-5 gün beklenir araştırılır sorun yoksa öyle kurulur.
Hiç yaşamadım çok şükür xd.Ve sen beklerken oto güncelleme kapalı olduğu halde kendi günceller
Alıntıyı görüntüle
5-6 yıldır amd kullanıyorum yaşadığım tek sorunu rx580 ile yaşadım onu da çözmem kolay oldu. Yeni driver gelmiş bu gün onun harici hep en günceldeyim 3-5 güne güncellerim. Stabil olmasına rağmen hiç bir ekran kartı fark etmez driver gelir gelmez kurulmaz 3-5 gün beklenir araştırılır sorun yoksa öyle kurulur.
Vallahi hiç bilmiyorum xd softwareye tıkladım 3 saniye sonra bildirim geldi bakayım dedim tam da bu gün gelmiş.26.2.2 ne ara çıktı? Sitesinde de gözükmüyor?![]()
Son 2 serisinde düzeldi. Dillere düştüğü için çok kötüleniyor doğal olarak. Belli bir kitle var, ne dersen de Nvidia'dan başka bir şey demezler. Eskiden az çektirmedi orası doğru fakat artık kullanılabilir seviyeye geldi. Alıp iyi günlerde kullanabilirsiniz.9070xt almayı düşünüyorum fakat sürücülerinin çok sıkıntılı olduğu söyleniyor. Gerçekten denildiği kadar kötü mü? Yoksa abartılıyor mu?
nedenSanıldığından bile daha kötüdür bulaşmayın