Ryzen 5 9600x mi intel u 5 245 kf mi

245KF her türkü daha iyi. Zaten 6 çekirdekli işlemciler yavaştan demode olmaya başlıyor.
L3 önbellek diye bir şey duydun mu veya ne işe yarar biliyor musun? Bu yorumu yaptığına göre bence hayır. Ki zaten 9700x önerdim. 9600x bile alsa cok daha iyi performans alır 245kf den

14 çekirdekli işlemci, çoklu çekirdekte 9700Xi bile mahvediyor burada 9600X ile kıyasını yapmak bile hakaret olur işlemciye.
anlıyorum. peki oyunlarda çoklu çekirdeğin etkisini anlatır mısın hocam

245KF'de de 6 P çekirdeği var. Verimlilik çekirdeklerinin çok çekirdekli uygulamalar dışında etkisi yok denecek kadar az.
6 çekirdeğin yetersiz kaldığı oyunlarda çok ciddi etkisi var, verimlilik çekirdekleri son nesilde çok da zayıf değil bu arada performans çekirdeği gibi 5GHz üstünü görmese de 4GHz nin üstünde çalışıyor onlar da.

Eğer sadece oyun içinse 9600x daha mantıklı ama iş için vs de kullanılacaksa 245kf daha mantıklı

6 çekirdeğin yetersiz kaldığı oyunlarda çok ciddi etkisi var, verimlilik çekirdekleri son nesilde çok da zayıf değil bu arada performans çekirdeği gibi 5GHz üstünü görmese de 4GHz nin üstünde çalışıyor onlar da.
kaç oyun 8 çekirdek ve üstünü kullanıyor? ilk aklıma MFS24 falan geldi onda bile ya intel ya amd %5 farkla önde çok farkları yok

sk1s var o sistemde cunkua ahahahaha ya sakin olun sen daha sistem almamışsın anladığım kadarıla hemen sana parçaları atıyorum mis gibi
Parçaları ayrı ayrı alma gibi bir şansım yok şuan 80 k bir sınırım var kasada

Geri