Hocam ortadan ikiye ayrık değilse kart iade etmeyin çok iyi fiyatValla ben de anlamadım, update geçerim bu konuya ben de merak ediyorum.
Hocam ortadan ikiye ayrık değilse kart iade etmeyin çok iyi fiyatValla ben de anlamadım, update geçerim bu konuya ben de merak ediyorum.
Zannetmiyorum ya o kadar olacağını, satarken herhalde kontrol ediyorlardır diye tahmin ediyorum koskoca Amazon sonuçta. Açıklamada da belirttiğim gibi "büyük kozmetik hasar var ama kullanılabilir durumda" yazıyor. Sağlıklı çalıştığı sürece iade etmem ama bu ürünün sekip sekip tekrar stoğa girmesi de şüphelendirmedi değil, göreceğiz bakalım.Hocam ortadan ikiye ayrık değilse kart iade etmeyin çok iyi fiyat![]()
Bence genel tasarım kısmında falan hasarı vardır ama çalışmasını etkilemiyordur diye düşünüyorum. Neyse, gelsin de fotoğraflarını bekliyorum ürünün.Zannetmiyorum ya o kadar olacağını, satarken herhalde kontrol ediyorlardır diye tahmin ediyorum koskoca Amazon sonuçta. Açıklamada da belirttiğim gibi "büyük kozmetik hasar var ama kullanılabilir durumda" yazıyor. Sağlıklı çalıştığı sürece iade etmem ama bu ürünün sekip sekip tekrar stoğa girmesi de şüphelendirmedi değil, göreceğiz bakalım.
Bi kullanıcıya sadece ekran kartı soğutucu bloğu gitmişti acaba adamlar pcb çıkartıp sadece soğutucuyu mu geri iade ettilerZannetmiyorum ya o kadar olacağını, satarken herhalde kontrol ediyorlardır diye tahmin ediyorum koskoca Amazon sonuçta. Açıklamada da belirttiğim gibi "büyük kozmetik hasar var ama kullanılabilir durumda" yazıyor. Sağlıklı çalıştığı sürece iade etmem ama bu ürünün sekip sekip tekrar stoğa girmesi de şüphelendirmedi değil, göreceğiz bakalım.
Hocam o üründen hayır gelmez o parayı bağlama ona kusurlu yazdıkları çok kötü çıkıyor haberin olsun.Üründe kozmetik olarak kusur var, kutu hasar görmüş olarak gönderilecektir yazıyordu. Ağır kusur gibi bir şey görmedim, herhalde kontrol edip satıyorlar diye tahmin ediyorum keza iade dönen ürünler oluyor diye biliyorum. En kötü ihtimal ağır kusur da olsa iade ederim.
Kaybedecek hiçbir şey yok ki hocam, en en kötü ihtimal vaktimden gidecek iade edicem günün sonunda. Çok sıkıntılı bir durum varsa herhalde satışa koymazlar diye düşünüyorum.Hocam o üründen hayır gelmez o parayı bağlama ona kusurlu yazdıkları çok kötü çıkıyor haberin olsun.
Zannetmiyorum diyeceklerini, bu konuda biri monitör almıştı kusurlu ölü pikselli yazıyordu açıklamada tertemiz gelmiş. Sana da mükemmel yazmışlar kötü durumda gelmiş, depo biraz şans işi.Bende PSU kullanılmış mükemmel yazıyordu fakat kutu resmen savaşa girmiş çıkmış geldi. Ayrıca kablonun biri eksik iade edeceğim ama kablonun eksik olduğunu yazacağım sorun çıkmaz umarım.
Biz tam göndermiştik derler mi?
Sorun çıkarmıyorlar, hatta ürün eksikliklerini yazmadıkları için kupon bilan tanımlıyorlardı hesaba diye hatırlıyorum ama bu bilgiden emin değilim.Bende PSU kullanılmış mükemmel yazıyordu fakat kutu resmen savaşa girmiş çıkmış geldi. Ayrıca kablonun biri eksik iade edeceğim ama kablonun eksik olduğunu yazacağım sorun çıkmaz umarım.
Biz tam göndermiştik derler mi?
Koyuyorlar hocam bn de anakart aldım. Tecrübe ile sabitKaybedecek hiçbir şey yok ki hocam, en en kötü ihtimal vaktimden gidecek iade edicem günün sonunda. Çok sıkıntılı bir durum varsa herhalde satışa koymazlar diye düşünüyorum.
Riske değer ama bence hocam arkadaş ürünü yarı fiyatından almış, değer bence uğraşmaya.Koyuyorlar hocam bn de anakart aldım. Tecrübe ile sabit