❌İndirim Bitti! IPHONE 14 128GB 25.799,40 (OUTLET)

Satışı hatalı. Bu tarz indirimli ürünlere bende denk geldim bir kaç defa, avantajlı ürünleri sanırım çalışanlar siteye eklendiği an alıyor

Bug var Teknosa Outlete bu ürünün stoğu yok normalde 2-3 gün önce geldi bu ürün. Stok varmış gibi gözüküyor ama ödeme aşamasına gelince rezervasyon oluşturulmadı hatası alıyorsun.
deniyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bug var Teknosa Outlete bu ürünün stoğu yok normalde 2-3 gün önce geldi bu ürün. Stok varmış gibi gözüküyor ama ödeme aşamasına gelince rezervasyon oluşturulmadı hatası alıyorsun.
denedim doğru

Daha düşük modellere yönelirim böyle telefon almam. 25k az para değil.

s25 fe falan paylaşmışlardı sıfır gidin onu alın 60hz telefonmu kullanılır bu devirde

Daha küçük ekran + neredeyse 100 PPI fark var aralarında, hz'i yüksek görünce zıplıyonuz direkt ekranı daha kaliteli diye fakat 14 bunun ekranını yerden yere vurur.
Yan yana görmediğiniz telefonları ezbere önermeyin papağan gibi.

Daha küçük ekran + neredeyse 100 PPI fark var aralarında, hz'i yüksek görünce zıplıyonuz direkt ekranı daha kaliteli diye fakat 14 bunun ekranını yerden yere vurur.
Yan yana görmediğiniz telefonları ezbere önermeyin papağan gibi.
Göremeyeceğim 75 PPI fark yerine göreceğim 120hz/60hz farkını tercih ederim bence sizde ona göre tercih edin.

Ki 25FE' nin ekranı üst seviye bir ekran parlaklık, doygunluk vb olsun 14 den zaten daha iyi ayrıca 2 ekranı da zaten samsung üretiyor

Telefonun diğer özelliklerine deyinmeye bile gerek yok iphone 14 zaten outdated bir ürün

Göremeyeceğim 75 PPI fark yerine göreceğim 120hz/60hz farkını tercih ederim bence sizde ona göre tercih edin.

Ki 25FE' nin ekranı üst seviye bir ekran parlaklık, doygunluk vb olsun 14 den zaten daha iyi ayrıca 2 ekranı da zaten samsung üretiyor

Telefonun diğer özelliklerine deyinmeye bile gerek yok iphone 14 zaten outdated bir ürün

Biri daha küçük ekran olmasına rağmen daha yüksek çözünürlüğe ve piksel yoğunluğuna sahip. İkisini yan yana koyarsan, iPhone 14'ün ekranının nasıl şamar oğlanına çevirdiğini gayet iyi görürsün emin ol.
Bunun için üstün bir göze ihtiyacın bile yok, biri cam gibi duracak zaten diğerinin yanında fizik bu yapacak bir şey yok.

Burada telefon karşılaştırması yapmıyoruz da, bazı arkadaşlar o kadar kafayı sıyırmışsınız ki Hz ile, 60Hz telefon kullanınca kasacak, donacak, frame atlaması göreceğiz sanıyorsunuz. Android'de görürsünüz belki ama iOS'ta zor.

S25 FE'nin ekranı da üst seviye bir ekran değil, gayet ortalama bir ekranı var. 6.7 olmasına rağmen çözünürlüğü ortalama, piksel yoğunluğu ise DÜŞÜK. Ortalama bile değil. 8 sene önce çıkmış flagship modellerin bile ppi seviyesi daha yüksek.

iPhone 14 kullandım ekranın dokunma hissiyatı amoled ekranlara göre daha kötü geldi bana. 2 . El 256 gb 87 pil olanını 30kdan vermiştim. S25+ dayım şimdi 10 numara

Geri