Yardım ROG B850E BU FİYATA ALINIR MI BEYLER LÜTFEN YORUM YAPIN

ic3peak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
445
Son düzenleme:
x870e tomahawk daha mantıklı olmaz mı
vatanda indirime girmiş şu anakart. Alınır mı sizce ? Sistem parçalarına O.C yapmayacam.

x870e tomahawk daha mantıklı olmaz mı
rog sistem dizmek istiyordum aslında. Ayrıyeten Msi ve gigabyte konusunda zamanında çok sıkıntı yaşadım. Msi anakart aldım ram slotları yandı. gigabyte ekran kartı aldım mosfeti yandı. Asus rog daha bi güven veriyor bana. Bu arada bu fiyata alınmaz mı o anakart ?

rog sistem dizmek istiyordum aslında. Ayrıyeten Msi ve gigabyte konusunda zamanında çok sıkıntı yaşadım. Msi anakart aldım ram slotları yandı. gigabyte ekran kartı aldım mosfeti yandı. Asus rog daha bi güven veriyor bana. Bu arada bu fiyata alınmaz mı o anakart ?
hocam başına gelen talihsiz olayların psu ile alakası olmasın ?

hocam başına gelen talihsiz olayların psu ile alakası olmasın ?
xpg core reaktör kullanıyorum. A kalite diye biliyorum bunu. Yani bundan kaynaklıysa da artık kime güvenecez bilmiyorum. Ama bunu da düşündüm ben zaten. O yüzden yeni sistemde psu da değişecek işimi garantiye almak adına.

xpg core reaktör kullanıyorum. A kalite diye biliyorum bunu. Yani bundan kaynaklıysa da artık kime güvenecez bilmiyorum. Ama bunu da düşündüm ben zaten. O yüzden yeni sistemde psu da değişecek işimi garantiye almak adına.
core reactor iyi olanlardandı
önceki anakartlar nelerdi

görünüşü çok klas dolu dolu anakart ama bu fiyata b850 alınır mı emin değilim

1772214951298.webp

1772214972778.webp
1772214979756.webp

BUNA B850 DEMEK AYIP BU NE OHAAAAA
USB 4 VAR DİYO NASI B850 BU

görünüşü çok klas dolu dolu anakart ama bu fiyata b850 alınır mı emin değilim
Rogun bu B850 anakartı çoğu x870'e kafa tutuyor aslında. Bakınız arkadaş aşağıya resmini atmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
BUNA B850 DEMEK AYIP BU NE OHAAAAA
USB 4 VAR DİYO NASI B850 BU
İşte çoğu insan direkt olarak B850 görür görmez alınmaz diyor da içeriğine baksalar aslında bu anakartın çoğu x870'i tokatladığını anlıcaklar :D

Rogun bu B850 anakartı çoğu x870'e kafa tutuyor aslında. Bakınız arkadaş aşağıya resmini atmış

İşte çoğu insan direkt olarak B850 görür görmez alınmaz diyor da içeriğine baksalar aslında bu anakartın çoğu x870'i tokatladığını anlıcaklar :D
16 bin veren 20 verip x870 olanı almalı bence https://www.vatanbilgisayar.com/asu...70-soket-am5-ddr5-8000mhz-oc-m-2-anakart.html;

bu modelde iyiymiş https://www.vatanbilgisayar.com/asu...70-soket-am5-ddr5-8000mhz-oc-m-2-anakart.html

ben b850 tomahawk aldım x870lere kafa tutuyor diye
bu x870e lere kafa tutuyor bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,311
Üyeler
189,429
Son üye
ismail124
Geri