Ipad tablet önerisi 25k

tywin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
202
ipad almayı düşünüyorum daha çok video ve ders için kullanacağım arada belki çok özellik gerektirmeyen oyunlar oynarım önerileriniz nelerdir ipad 11'lere baktım var özellikleri nasıldır kaç sene idare eder ?
butce 2*-25k

Bütçenize en yakın iPad 11 A16 ve iPad Air 11 M3 var.

Mutlaka iPad olsun demiyorsanız Galaxy Tab S11 çok daha premium bir tablet. 120 Hz AMOLED ekranın kalitesi ayrı bir seviyede. Aslında ipad Air'deki M3 işlemci dışında her açıdan daha iyi.

biraz bütçe artırırsan s11 öneririm bu bütçelerdeki ipadler baya kötü
ipad alacaksan ipad pro m4 alabilirsin

dalgamı geçiyon adamın bütçe 25k 40-50k lık tablet öneriyon bide en iyisini sanki uçacak
ipad alacaksa 120 fps oled ekranı anca ipad pro veriyor yoksa ipad almak mantıksız eğer sadece işlemciyi en ön planda kullanmayacaksa
o yüzden 25-30kya s11 öneriyom 1600 nit oled ekran fiyatı hafızaya göre değişiyor 6-7 senelik kullanım için 128 götürmez

ipad almayı düşünüyorum daha çok video ve ders için kullanacağım arada belki çok özellik gerektirmeyen oyunlar oynarım önerileriniz nelerdir ipad 11'lere baktım var özellikleri nasıldır kaç sene idare eder ?
butce 2*-25k
knk ben birine önerecek olsam bunu öneririm dolu dolu gerçekten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ipad alacaksa 120 fps oled ekranı anca ipad pro veriyor yoksa ipad almak mantıksız eğer sadece işlemciyi en ön planda kullanmayacaksa
o yüzden 25-30kya s11 öneriyom 1600 nit oled ekran fiyatı hafızaya göre değişiyor 6-7 senelik kullanım için 128 götürmez
insanın işini görse yeter tamire ipad geliyor air 2. nesil 15 yaşında tablet kimine 1tb yetmez kimini işini 128gb görür

butce 2*-25k
Aşırı acelen yoksa birkaç güne lansman var yeni seriler tanıtılacak, 20K civarı çıkacağını tahmin ettiğim iPad A18 modeline bakarsın.

iPad Aire de sağlam bir update gelecek bence ekran değişir artık ama fiyatı +30K olur tahminimce.

insanın işini görse yeter tamire ipad geliyor air 2. nesil 15 yaşında tablet kimine 1tb yetmez kimini işini 128gb görür
2012 model iPad’im var hala ekranda çatlak olsa da her şeyi çalışıyor, 8 senedir falan güncelleme almıyor tek sorunu o 😀

o fiyatlara gerçekten ipad şart değilse s11 al. tablette samsung ipad’den şaşma

hocam işlemci çok güven veriyor ksrdjlgjhdrgjdhr

Bu arada Aire bu sene de Promotion vermezlerse ağır söverim bu iş çok saçma olmaya başladı artık. Gerçi olsa da olmasa da almayacağım ama bu tavırları rahatsız ediyor artık.

İşin en saçma kısmı Apple 120Hz ekranı mobil piyasada ilk kullanan firmalardan biri, bu adamlar iPad Proya 2017 de koydu bu ekranı o yıllarda kimse 120Hz ne bilmiyordu bile. 9 yıl oldu be bu neyin inadı 😀

air 5 vardı bende. 4 senedir her işime yarıyo

hocam işlemci çok güven veriyor ksrdjlgjhdrgjdhr
Google servis ve uygulamalarından ambargolu HarmonyOS işletim sistemi de ayrı bir güven kaynağı. 😄

MicroG ile yüklenebiliyor demeyin. Kullanıyorum. Birçok sorunu var. Zaten gelecekte çalışmaya devam edeceğinin garantisi yok. Örneğin microG'den önce Gbox kullanıyordum. Şimdi piyasada yok.

Son düzenleme:
Aşırı acelen yoksa birkaç güne lansman var yeni seriler tanıtılacak, 20K civarı çıkacağını tahmin ettiğim iPad A18 modeline bakarsın.

iPad Aire de sağlam bir update gelecek bence ekran değişir artık ama fiyatı +30K olur tahminimce.

2012 model iPad’im var hala ekranda çatlak olsa da her şeyi çalışıyor, 8 senedir falan güncelleme almıyor tek sorunu o 😀
sağolasın hocam şansıma dediğin gibi yarin bekleyelim bakalım yarin tekrar inceleyip yazarsan çok sevinirim

Bütçenize en yakın iPad 11 A16 ve iPad Air 11 M3 var.

Mutlaka iPad olsun demiyorsanız Galaxy Tab S11 çok daha premium bir tablet. 120 Hz AMOLED ekranın kalitesi ayrı bir seviyede. Aslında ipad Air'deki M3 işlemci dışında her açıdan daha iyi.

hocam sadece işlemci için 12k vs. fark var ram haric sizce degermi işlemci için o kadar fark

Geri