Çözüldü✓ Sistemi satmayı düşünüyorum ne kadar eder

Martvinli

80+
Reaksiyon skoru
5
x GSKILL Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4

ASUS TUF B450M-PLUS GAMING 4400MHz(OC) DDR4

gainward 4060 ti 16 gb

nzxt h9 flow beyaz kasa

ryzen 5 5600x

monitör 24 inç odyssey g4 240 hz

ikinici ekran aoc 24 inç 144 hz

garantileri yoktur

41 e bu var sifir 3 taksit pesin fiyatina https://www.incehesap.com/orion-nexus-oem-paket-fiyati-81080/
45-46 ya am5 secenekler var yine 5060 li
yani hangi kafayla 40 a koy 30 a oldurme diyorsunuz ben anlam veremiyorum ederi maximum 30 dur o fiyata satmakla ugrasirsin ustune he diyosan ben ilana koyayim satma gibi bir dusuncem yok sadece fantezi benimkisi seni durduran yok
Bilader harbi sizde okuma yazma varsa şu forumu bırakıcam temelli ulan adam 2 tane de monitör veriyor yanında o monitörler en ölü ikisini 9k dan aşağı alamazsın sıfırda, bu arada pazarlıkla 35 den 1 TL aşağı inmesin konu sahibi.

Bilader harbi sizde okuma yazma varsa şu forumu bırakıcam temelli ulan adam 2 tane de monitör veriyor yanında o monitörler en ölü ikisini 9k dan aşağı alamazsın sıfırda, bu arada pazarlıkla 35 den 1 TL aşağı inmesin konu sahibi.
bilader bende okuma yazma varda sana ne batti oyle ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o monitorlerin ikinci el fiyatini goz onunde bulundurarak soyledim ben ederini sebebinide acikladim. herkes kendine yakisani yapsin

bilader bende okuma yazma varda sana ne batti oyle ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o monitorlerin ikinci el fiyatini goz onunde bulundurarak soyledim ben ederini sebebinide acikladim. herkes kendine yakisani yapsin
Hahahaahaha yakışanı yapsın 30'a vermesin, zira ölücülere hiçbir kılıf yakışmaz bu dünyada.

30-35 gider rahat

40 a zaten islemcisi daha iyi ekran karti yeni nesil ve daha iyi sifir pesin 3 taksitli sistem var bu sistemin sifir ederi 30bin, gelmis 30bin ikinci el monitorler dahil diyince olucu diyosun tabi sahibindendeki sifrdan pahali ikinci el sistemler sizde brainrot etkisi yapiyor anliyorum

41 e bu var sifir 3 taksit pesin fiyatina https://www.incehesap.com/orion-nexus-oem-paket-fiyati-81080/
45-46 ya am5 secenekler var yine 5060 li
yani hangi kafayla 40 a koy 30 a oldurme diyorsunuz ben anlam veremiyorum ederi maximum 30 dur o fiyata satmakla ugrasirsin ustune he diyosan ben ilana koyayim satma gibi bir dusuncem yok sadece fantezi benimkisi seni durduran yok
52k yada bu var!!!!!:rolleyes::unsure:😁
2.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,100
Üyeler
189,968
Son üye
Börteçine
Geri