Çözüldü✓ Ders calısmak icin tablet önerisi bütce 18k

MachiNe67

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
139
Aklımda s10fe var ama tam emin değilim bu fiyata daha iyi bir secenek var mı sizce?

ipad almayı düşünmüyosan s10fe iyidir 14.5 gibi bir fiyata geliyor.Gerçi zam gelmiş..

En mantıklısı Tab S10 FE 12/256 versiyonu.

lenovo bilmiyorum ya pek icime sinmedi gibi
Fiyatına göre donanımı çok iyi. Yeni ürün olduğu için kullanıcı değerlendirmesi yok. Yurt dışı incelemelerine bakmak lazım.

Eksi olarak parmak izi yok. Türkiyeye yeni geldiği için şimdilik kılıf bulunmuyor. İşlemcisi de 6 çekirdekli ama yine de fiyatına göre çok güçlü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemcisinin iki çekirdeğinin eksik olduğunu farketmiş miydiniz?

Fiyatına göre donanımı çok iyi. Yeni ürün olduğu için kullanıcı değerlendirmesi yok. Yurt dışı incelemelerine bakmak lazım.

Eksi olarak parmak izi yok. Türkiyeye yeni geldiği için şimdilik kılıf bulunmuyor. İşlemcisi de 6 çekirdekli ama yine de fiyatına göre çok güçlü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemcisinin iki çekirdeğinin eksik olduğunu farketmiş miydiniz?
Fark etmemiştim siz diyene kadar yinede s10fden ve ipad a16daha güçlüdür diye tahmin ediyorum. Vaktim olunca detaylı araştıracağım.

Fark etmemiştim siz diyene kadar yinede s10fden ve ipad a16daha güçlüdür diye tahmin ediyorum. Vaktim olunca detaylı araştıracağım.
Bir ara hesaplamıştım. Normal 8 çekirdekli 8 gen 3 modelinden çoklu çekirdek performansı yaklaşık %17 daha düşük. 6 çekirdekle bile rakiplerinden epey güçlü.

Geri