ALLAH IN İMZASI BİR MUCİZE KEŞFEDİLMİŞ OLABİLİR(test aşamasında)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kıdur 0e kudur sinirinden allaha sövüyorsun ztn senin gibi inkar eden 0e lolcüler safece bu konudan rahatsız olur siz nasıl büyük 0e larısınız
Seni reddite yakalasam ananı namazda sikicem buradan namazda sikemiyorum ama seni yakalarsam varya kürt ****** evladı seni

Ahmetttt kudur 0e kudurrrr Allaha sövme bilecek kadar dinsiz bir 0e dısın banan sövdüklerin devleti ilgilendirmez ama din vb. Şeyler de bakalım cimer ne yapacak 3mına kodumun ****** evladı seni b3cını hamile bırakayım senin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

PUAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAGAGAGAGG ANNEN ARKADA NAMAZ KILIYOR 0e kudurma kudurma 3nanaı hard s1kerim
Ananı bacını siktiigmin cihad fanı müslüman ****** evladı seni 14 yaşında allah için kendini yırtan ****** cocugu allahının üstünde aneni peygamber ile beraber sikeriz

Ananı bacını siktiigmin cihad fanı müslüman ****** evladı seni 14 yaşında allah için kendini yırtan ****** cocugu allahının üstünde aneni peygamber ile beraber sikeriz
Hadi kes 3mk dinin bile belirsiz 3q çocuğu anne ve bacına hard yapacam artık hangisi d0llenirse

Hadi kes 3mk dinin bile belirsiz 3q çocuğu anne ve bacına hard yapacam artık hangisi d0llenirse
Yeni bir kardeş geliyor 3ma senin 3acın daha çok zevk verir

aneni namazda skmiş adamım ben babanım baban babaanen ile düzgün konuş bir daha ananı siktigimin senin ensest kürt ****** evladı seni

Yeni bir kardeş geliyor 3ma senin 3acın daha çok zevk verir
Cihad fanı ****** evladı sen nasıl benim döllümsün ananı siktigimin kendi babaanesine söven ****** cocugu ensest seni

aneni namazda skmiş adamım ben babanım baban babaanen ile düzgün konuş bir daha ananı siktigimin senin ensest kürt ****** evladı seni
Sen anca elini s1kersin 3mk dinsiz 0e seni Kürt değilim ama bütün Kürtler Lazlar fln anana hard yapsın 0nın bunun çocuğu seni 3acına söyle hazırlasın geliyorum yine

Sen anca elini s1kersin 3mk dinsiz 0e seni Kürt değilim ama bütün Kürtler Lazlar fln anana hard yapsın 0nın bunun çocuğu seni 3acına söyle hazırlasın geliyorum yine
Bütün Türklerde senin o kürt aneni namazda siksin ****** evladı senin ananı bacını namazda sikerimm senin birde üç ile filan yazıyor hala korkuyor ****** evladı

Cihad fanı ****** evladı sen nasıl benim döllümsün ananı siktigimin kendi babaanesine söven ****** cocugu ensest seni
Lan 3q özgür ifaden le bile küfür edemiyorsun 3nana 3mına gireceğime b3banı s1ksem daha hayırlı olurmul

Bütün Türklerde senin o kürt aneni namazda siksin ****** evladı seniananı bacını namazda sikeeim senin birde üç ile filan yazıyor hala korkuyor ****** evladı
******* atıyorsun 0ruspu evladı kısıtlamasa yazarım ztn d0l israfı seni erkeksen ver numaranı gelelim yüz yüze 3q çocuğu

Lan 3q özgür ifaden le bile küfür edemiyorsun 3nana 3mına gireceğime b3banı s1ksem daha hayırlı olurmul
Velet ****** cocugu küfür bile edemiyorsun ananı namazda siktiigmin ****** evladı allahının üstünde aneni ters düz siktiigmin müslüman cihad fanı ****** evladı

******* atıyorsun 0ruspu evladı kısıtlamasa yazarım ztn d0l israfı seni erkeksen ver numaranı gelelim yüz yüze 3q çocuğu
Ananı bacını namazda siktigimin oğlu ****** evladı onuda ilk benden beklersin babanım sonuçta ananı sikicek kadar yürekli o ananın kara amını sikicek kadar yürekli bir adamım ondan benden bekliyorsun

Lan ver numaranı 02 klavye veleti çok erkeksen ver 3tanı s1ktirtme
Senin o kürt aneni allahını namazda sikkerim ****** evladı seni sellahatin eyubini siktigim MUSTAFA KEMAK ATATÜRK e küfür he anasını siktiigmin sıçanı kürüd pkk lısı seni akp li ****** evladı annesi akp ye veriyor birde bana

Velet ****** cocugu küfür bile edemiyorsun ananı namazda siktiigmin ****** evladı allahının üstünde aneni ters düz siktiigmin müslüman cihad fanı ****** evladı

Ananı bacını namazda siktigimin oğlu ****** evladı onuda ilk benden beklersin babanım sonuçta ananı sikicek kadar yürekli o ananın kara amını sikicek kadar yürekli bir adamım ondan benden bekliyorsun
Lan dine sövmekten başka b1şey yapamıyorsun ne 0e bir mahlukatsın lan sen özgür ol olm biraz 3nanı s1ktim sen çıktın nerden s0ktum 0nuj 0 kıllı deliğine

Senin o kürt aneni allahını namazda sikkerim ****** evladı seni sellahatin eyubini siktigim MUSTAFA KEMAK ATATÜRK e küfür he anasını siktiigmin sıçanı kürüd pkk lısı seni akp li ****** evladı annesi akp ye veriyor birde bana
Lan sen anca 3lini s1kersin atatürkçü din düşmasınısın sen 3q seni gidi 0ruspu 3vladı

Lan dine sövmekten başka b1şey yapamıyorsun ne 0e bir mahlukatsın lan sen özgür ol olm biraz 3nanı s1ktim sen çıktın nerden s0ktum 0nuj 0 kıllı deliğine
Ananı namazda siktigimin ****** evladı anaanı yakalayıp götündenamından sikicem ****** evladı seni aneni yakalayıp götünden siktiigmin senin akp li ****** evladı kürt degilim diyor birde evren de ne kadar insan varsa ananı siksin senin kürd ****** evladı MUSTAFA KEMAK ATATÜRK e küfür he birde tam da yazamıyor korkak ****** evladı

sen anca 3lini s1kersin atatürkçü din düşmasınısın sen 3q seni gidi 0ruspu 3vladı
Agla ****** evladı senin şeyh saidini muhammedini ***** MUSTAFA KEMAL ATATÜRK anenin annesini sikti banada senin anen kaldı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,876
Üyeler
198,860
Son üye
joelmillerr

Geri