50 derecede mi yanıyor abartma.eskiden 8400f kullanıyordum 9600x aldım eskiden işlemci bosta 35 40 arasında gezerken şimdi işlemci 50 55 derecelerde gpu 35 40 ken şimdi boşta 56 derece anakartım asrock a620m
gittikce yukseliyor pc acik kaldigi surece hem ekran karti hemde islemci isiniyor suan 55 derece bosta islemci ekran karti 5850 derecede mi yanıyor abartma.
kasa yan kapağını aç. Termal macun ne kullandın? En az arctic mx4 kullanmak lazım.gittikce yukseliyor pc acik kaldigi surece hem ekran karti hemde islemci isiniyor suan 55 derece bosta islemci ekran karti 58
Anakart biosu güncel mi?Termal macun mx6 kullandım acaba anakart ile alakalı olabilir mi
Anakartın o işlemciyi besleyemiyor gibi. ucuz etin yahnisi işte, zamanında sattılar sürümden kazandılar o çöp anakartlarıBios guncel Anakartta o ayar maalesef yok
Hocam bilgisayar ekrana görüntü verdi mi destekliyor diyorlar. Bir de utanmadan sıvı soğutucu takıyorlar giriş orta segmente. Intel yanıyordu evet zamanında ama Amd hiçbir zaman giriş orta segmentte kule tipi soğutucuyla üzmedi. Şimdilik kasa yan kapağını açık tut.ama destekledigini soyluyor sitesinde peki sence hangi anakarti almam lazim?
eskiden 8400f kullanıyordum 9600x aldım eskiden işlemci bosta 35 40 arasında gezerken şimdi işlemci 50 55 derecelerde gpu 35 40 ken şimdi boşta 56 derece anakartım asrock a620m
Mesajı okumamışsın. Sorun sadece peak atma değil. Kasa içi yanıyor diyor.Boşta yüksek o işlemcide normal boost hızı yüksek. Oyun ve uygulamalarda cok yüksek olmasın yeterli. Boşta anlık frekans artışında peak atması normal