Yeni işlemci aldım pc yanıyor

Umurta

80+
Reaksiyon skoru
1
eskiden 8400f kullanıyordum 9600x aldım eskiden işlemci bosta 35 40 arasında gezerken şimdi işlemci 50 55 derecelerde gpu 35 40 ken şimdi boşta 56 derece anakartım asrock a620m

Boşta 50 normal değil hocam

Termal macun mx6 kullandım acaba anakart ile alakalı olabilir mi

Bios guncel Anakartta o ayar maalesef yok

ama destekledigini soyluyor sitesinde peki sence hangi anakarti almam lazim?

ama destekledigini soyluyor sitesinde peki sence hangi anakarti almam lazim?
Hocam bilgisayar ekrana görüntü verdi mi destekliyor diyorlar. Bir de utanmadan sıvı soğutucu takıyorlar giriş orta segmente. Intel yanıyordu evet zamanında ama Amd hiçbir zaman giriş orta segmentte kule tipi soğutucuyla üzmedi. Şimdilik kasa yan kapağını açık tut.

Bunu kimseden duymazsın ama hiçbir zaman giriş seviye anakart alma. En aşağı orta seviye al. B850 öneririm ilerisi için ve daha güçlü işlemci de destekler.

Boşta yüksek o işlemcide normal boost hızı yüksek. Oyun ve uygulamalarda cok yüksek olmasın yeterli. Boşta anlık frekans artışında peak atması normal

eskiden 8400f kullanıyordum 9600x aldım eskiden işlemci bosta 35 40 arasında gezerken şimdi işlemci 50 55 derecelerde gpu 35 40 ken şimdi boşta 56 derece anakartım asrock a620m

Boşta yüksek o işlemcide normal boost hızı yüksek. Oyun ve uygulamalarda cok yüksek olmasın yeterli. Boşta anlık frekans artışında peak atması normal
Mesajı okumamışsın. Sorun sadece peak atma değil. Kasa içi yanıyor diyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,117
Üyeler
189,970
Son üye
ahk4434
Geri