🔥İndirim GIGABYTE M27UP 27″ 4K 160Hz - FHD 320Hz 1ms PCHocası inceleme 14999TL

GGbaba

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
304
Yorumsuz inceleme videosu ile Dual Mode monitor 16 saatliğine 1700 lira indirimle başlıktaki fiyata geliyor.

Amazon 9 taksit BAHAR750
1772659944242.webp

Son düzenleme:
amazonda 15150tl incehesap satış sonrası hizmeti kötü.

başlığa ekledim amazon linkini 9 taksit incehesaptan alınmaz bu şartlarda zaten kod BAHAR750 değil mi.

amazonda 15150tl incehesap satış sonrası hizmeti kötü.
İncehesap monitör aldım ölü piksel çıktı. Değiştirmediler. Thh başvurdum kazandım. Vi daha alışveriş yapmam sanırım. Özellikle monitör.

İncehesap monitör aldım ölü piksel çıktı. Değiştirmediler. Thh başvurdum kazandım. Vi daha alışveriş yapmam sanırım. Özellikle monitör.
amazon harici çoğu firma değiştirmiyor hocam zaten ben Vatandan tv aldım servisin önünde ölü piksel çıktı rapora yazdırdım alın götürün tvyi dedim biz getirmedik aldığınız yere gidin dediler. Vatana gittim hakem heyetine verin dediler ilgilenmediler bile 6ay sonra paşa paşa değiştirdiler TV samsung samsungda ölü piksel raporu olmasına rağmen değiştirmediler. yarım ölü piksel olsa bile THH de kazanırsınız. amaç THHsiz değiştirmek.

Cayma hakkını kullanıp iade edebilirdin, acemiliğine gelmiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2K kaç hz?

amazon harici çoğu firma değiştirmiyor hocam zaten ben Vatandan tv aldım servisin önünde ölü piksel çıktı rapora yazdırdım alın götürün tvyi dedim biz getirmedik aldığınız yere gidin dediler. Vatana gittim hakem heyetine verin dediler ilgilenmediler bile 6ay sonra paşa paşa değiştirdiler TV samsung samsungda ölü piksel raporu olmasına rağmen değiştirmediler. yarım ölü piksel olsa bile THH de kazanırsınız. amaç THHsiz değiştirmek.
Onun bir oranı var temelde ismi yok ama türk tipi dolandırıcı diyebiliriz 👍 1.ci aşama yüzde belirtiyorlar mesela 100 ürün satıldı 80 tanesi ölü piksel çıktı sana THH git diyorlar ikinci bir yüzde burada devreye giriyor 80 kişiden 40 tanesi gider 40 tanesi uğraşmam diyerek gitmiyor. 40 kişiyi önce bı cebe atıyorlar bitti mi bitmez o giden 40 kişi 6 Ay parası vatan da kalıyor o gelen parayla zaten tekrar ürün alıyor 6 ay bunu devam ettiriyor onlarda biliyor kazanacağını 6 ay sonra iade alsa bile çoktan paradan para kazanmış oluyor 👌 etik mi değil ama ticari strateji tabi bunu etik olmayan şartlarda yapıyorlar.

Onun bir oranı var temelde ismi yok ama türk tipi dolandırıcı diyebiliriz 👍 1.ci aşama yüzde belirtiyorlar mesela 100 ürün satıldı 80 tanesi ölü piksel çıktı sana THH git diyorlar ikinci bir yüzde burada devreye giriyor 80 kişiden 40 tanesi gider 40 tanesi uğraşmam diyerek gitmiyor. 40 kişiyi önce bı cebe atıyorlar bitti mi bitmez o giden 40 kişi 6 Ay parası vatan da kalıyor o gelen parayla zaten tekrar ürün alıyor 6 ay bunu devam ettiriyor onlarda biliyor kazanacağını 6 ay sonra iade alsa bile çoktan paradan para kazanmış oluyor 👌 etik mi değil ama ticari strateji tabi bunu etik olmayan şartlarda yapıyorlar.
Amazonu pamuklara sarmalıyız hocam :D

Amazonu pamuklara sarmalıyız hocam :D
Amazon çok uluslu olduğu için her ülke için yasal olarak ayrı politika izleme hakkı bulunuyor buda sistemin Türkler tarafından suistimal edilmesi halinde bu sistemi sadece Türkiye için kaldırma hakkı vardır ki daha önce iade olaylarında bunu yaptı. O yüzden bu tarz güzel şeyler kalıcı değil ne zaman kaldırılacak gözüyle bakmak gerekli çünkü Türkiye de her şey suistimal edilmeye açık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,978
Üyeler
189,955
Son üye
Ahmetsuha
Geri