Öneri Çalışma/Oyun Sandalyesi Önerisi

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,036
Bütçe
10000
Bel ve boyun destekli sandalye arıyorum. Kriterlerim uzun ömürlü, taksit seçeneklerinin olması ve terletmemesi. Amazon’da gezerken gözüme “xDrive Hira Profesyonel Oyuncu Koltuğu” çarptı. Nasıldır, kullanan var mı? Önerilerinizi bekliyorum.

sana tecrubelerimden yola cikarak hawk almamani oneririm kullaniyorum gunde 8 10 saat oturuyorum desem vardir 1 1.5 sene oldu sag bacak kismi sararmaya basladi xdrive kullanan arkadasim var cok memnun bilmiyorum detayli

sana tecrubelerimden yola cikarak hawk almamani oneririm kullaniyorum gunde 8 10 saat oturuyorum desem vardir 1 1.5 sene oldu sag bacak kismi sararmaya basladi xdrive kullanan arkadasim var cok memnun bilmiyorum detayli
Hawk’ın Future serisine baktım da biraz bütçemi aşıyor ve de taksit seçeneği göremedim. Sizin kullandığınız sandalyenin modeli nedir?

Hawk’ın Future serisine baktım da biraz bütçemi aşıyor ve de taksit seçeneği göremedim. Sizin kullandığınız sandalyenin modeli nedir?
1772659791976.webp

6500 gibi bi rakama almistim

ilk önce boy ve kilon nedir hocam ona göre uzun ömürlü olabilecek ürünleri tavsiye edebiliriz

ilk önce boy ve kilon nedir hocam ona göre uzun ömürlü olabilecek ürünleri tavsiye edebiliriz
192cm
85kg
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Al Gitsin Hocam Çokta Bir Fark Yok :)

Hocam taksit seçeneği yok ki

Bunu Al Pasajdan Güzel Fiyat .

Dün sipariş verdim ama iptal etmeyi düşünüyorum herkes şikayetçi memnun değil bana önerebilceğiz varmı güzel konforlu sağlam koltuk

Bende koltuk arayışındayım 165 boy 60 kg bütçem:10K sağlam konforlu olmasını istiyorum tavsiyenizi bekliyorum

Future serisi daha iyi değil mi
Fiyat Ve Taksit Bazlı Attım :)

Dün sipariş verdim ama iptal etmeyi düşünüyorum herkes şikayetçi memnun değil bana önerebilceğiz varmı güzel konforlu sağlam koltuk

Bende koltuk arayışındayım 165 boy 60 kg bütçem:10K sağlam konforlu olmasını istiyorum tavsiyenizi bekliyorum

Future serisi daha iyi değil mi
Sen Aslında Bunada Bakabilirsin .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,107
Üyeler
189,556
Son üye
venuxvivaldi