Topladığım Sistemde Değişiklik Önerisi

Reaksiyon skoru
40
Arkadaşlar merhaba. Kullandığım eski bilgisayarımı emekli edip yeni bir sistem topluyorum. Elimde artık net bir liste var. Tavsiyelerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.

AMD Ryzen 7 9700X
MSI Pro B650-A Wifi
Corsair Vengeance RGB DDR5 32GB (2x16GB) 6000MHz CL36
Samsung 990 PRO 1TB
Sapphire NITRO+ AMD Radeon™ RX 9070 XT OC

PSU önerebilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba. Kullandığım eski bilgisayarımı emekli edip yeni bir sistem topluyorum. Elimde artık net bir liste var. Tavsiyelerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.

AMD Ryzen 7 9700X
MSI Pro B650-A Wifi
Samsung 990 PRO 1TB

PSU önerebilirsiniz.
Oyun için hem fp olarak 7800x3d daha iyi olabilir hocam.

AMD Ryzen 7 9700X
MSI Pro B650-A Wifi
Samsung 990 PRO 1TB

PSU önerebilirsiniz.
SSD yi kaça alıyorsun bilmiyorum ama sıfır alıyorsan aynı paraya kingston Nv3 gibi 2TB muadillere bakarım aynı paraya 2TB varken 1TB 990 Pro ne derece mantıklı tartışılır. İşlemci olarak 7800X3D daha iyi bir seçim olur. Ram gayet iyi herhangi bir problem görmüyorum. PSU olarak bütçene bağlı Asus Rog Strix 1200G-Aura veya en düşük XPG Kyber 750W Gen5 bak derim.

Oyun için hem fp olarak 7800x3d daha iyi olabilir hocam.
7800x3d watt tüketimi yüksek ve sıcak çalışıyor. Zaten daha almadım. Uygun fiyata düşerse değerlendiririm. Teşekkürler

SSD yi kaça alıyorsun bilmiyorum ama sıfır alıyorsan aynı paraya kingston Nv3 gibi 2TB muadillere bakarım aynı paraya 2TB varken 1TB 990 Pro ne derece mantıklı tartışılır. İşlemci olarak 7800X3D daha iyi bir seçim olur. Ram gayet iyi herhangi bir problem görmüyorum. PSU olarak bütçene bağlı Asus Rog Strix 1200G-Aura veya en düşük XPG Kyber 750W Gen5 bak derim.
990 Pro bende daha önceden vardı. Geçen sene almıştım. 3500 tl ye almıştım. Yoksa ona o para verilmez. İşlemci konusunu değerlendireceğim. PSU önerisi için teşekkürler

AMD Ryzen 7 9700X
MSI Pro B650-A Wifi
Samsung 990 PRO 1TB

PSU önerebilirsiniz.
işlemci olarak 7800x3d daha iyi olur ama hangisi daha uyguna gelirse onu alın para önemli bu devirde 5-10fps daha fazla veriyor diye fazladan para bayılmayın ikiside sonuçta sizi üzmeyecek parasının hakkını verecek işlemciler psu olarak bunu öneririm gerekli olan tüm sertifikalara sahip

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemci olarak 7800x3d daha iyi olur ama hangisi daha uyguna gelirse onu alın para önemli bu devirde 5-10fps daha fazla veriyor diye fazladan para bayılmayın ikiside sonuçta sizi üzmeyecek parasının hakkını verecek işlemciler psu olarak bunu öneririm gerekli olan tüm sertifikalara sahip

pardon yanlış link atmışım karşılaştırma yaparken farketmeden yanlış link kopyalamışım bunu alabilirsiniz aynı özellikleri veriyor sadece daha güçlü karıştırmışım

uyguna bir şey arıyorsanız bunu da alabilirsiniz

Son düzenleme:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pardon yanlış link atmışım karşılaştırma yaparken farketmeden yanlış link kopyalamışım bunu alabilirsiniz aynı özellikleri veriyor sadece daha güçlü karıştırmışım

uyguna bir şey arıyorsanız bunu da alabilirsiniz

PSU olarak tercihim tam modüler olması yönünde. Alıp unutacağım tek parçanın psu olmasını istiyorum. Tabi bu istekler olunca fiyatlar uçuyor. Çok uçmadan makul seviyede ne önerebilirsiniz? A750GL güzel bir öneri ama biraz daha kalitesi artabilir.

PSU olarak tercihim tam modüler olması yönünde. Alıp unutacağım tek parçanın psu olmasını istiyorum. Tabi bu istekler olunca fiyatlar uçuyor. Çok uçmadan makul seviyede ne önerebilirsiniz? A750GL güzel bir öneri ama biraz daha kalitesi artabilir.
tam modüller olarak bu var eğer daha uygun bir şey arıyorsan bilemem 850watt için gayet yeterli kağıt üzerinde gerekli olan güvenlik sertifikaları mevcut

Geri