İadeyi yolladım ama sonradan eksik olduğunu fark ettim

Hocam ara ulaş, ederler muhtemelen

Ederler ama süreç çok uzayacak
Hocam konuştum. Dediler ki satıcıya sor sana Bir kargo kodu vermeleri lazım git gönder geri, eğer vermezlerse ve ürününün iadesini eksik içerik olarak red ederlerse ve 14 gün iade süresi geçerse. Satıcı size kablo gönderimi için kod vermediğinden dolayı iade sürenizi uzatırız ve kablolu bir şekilde kutulayıp iade edersiniz dediler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ürünün linkini atarmısın

Ederler ama süreç çok uzayacak
Hocam şu 14 gün meselesine çok takılacak olay, zaten ellerine süre bitmeye 2 gün kale geçecek gösteriyor. Ama olurda 14 gün süresi içinde elime geçerse tekrar iade edebiliyorum adam akıllı kutulayıp.

Hocam ara ulaş, ederler muhtemelen
Soru cevap kısmını çok onemseyeceklerini sanmıyorum ama yoksa dene tabii
Hocam çok gec6cevap veriyorlar

sorunun çözülmüş gibi süreyi uzatırız demişler

Hocam konuştum. Dediler ki satıcıya sor sana Bir kargo kodu vermeleri lazım git gönder geri, eğer vermezlerse ve ürününün iadesini eksik içerik olarak red ederlerse ve 14 gün iade süresi geçerse. Satıcı size kablo gönderimi için kod vermediğinden dolayı iade sürenizi uzatırız ve kablolu bir şekilde kutulayıp iade edersiniz dediler.

Hocam şu 14 gün meselesine çok takılacak olay, zaten ellerine süre bitmeye 2 gün kale geçecek gösteriyor. Ama olurda 14 gün süresi içinde elime geçerse tekrar iade edebiliyorum adam akıllı kutulayıp.

Hocam çok gec6cevap veriyorlar
1000063214.webp

şu numarayı bir ara istiyorsan

büyük ihtimalle iade geri döner tekrar gönderirsin 1 hafta falan uzar süreç

büyük ihtimalle iade geri döner tekrar gönderirsin 1 hafta falan uzar süreç
Hocam öyle olursa 14 gün süresinden çıkıyor ama uzatacaklarını söylediler öyle olursa umarım sözlerinde dururlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,290
Üyeler
189,823
Son üye
poetwhitecloud
Geri