lexerotk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 280
Ekranda grainy screen sorunu var alan ona göre alsın.S24 fe alınır ara ara 25 26 ya düşüyor. Veya az daha koyulup s25 fe alınır be hocam
Ekranda grainy screen sorunu var alan ona göre alsın.S24 fe alınır ara ara 25 26 ya düşüyor. Veya az daha koyulup s25 fe alınır be hocam
Ekranda grainy screen sorunu var alan ona göre alsın.
Eminmisin? Kendi telefonumda aynı sorun var. S24 FE kullanıyorum.O sorun sadece Galaxy S24 Ultra'da vardı. S24 FE'nin ekranı da S24 serisinin LTPO M13 ekranından farklı. S24 FE'de LTPS panel kullanılıyor.
8 bit ekranın 10 bit gibi renk geçişi yapabiliyormuş gibi görünmesi için kullanılan FRC tekniğinden dolayı hafif kumlu görünür. Bu yüzden grainy sorunu olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Sizdekinde kumlanma çoksa sorun vardır. Muhtemelen servise gönderseniz ekranın doğal hali bu diyecekler. Malum Türkiye'de anca tüketici hakem heyetiyle çözebilirsiniz. S24 Ultra'daki gibi kronik sayılacak kadar S24 FE'de bu sorun görülmüyor.Eminmisin? Kendi telefonumda aynı sorun var. S24 FE kullanıyorum.
Aynen öyle dedi servis. Benim araştırdığıma göre sonraki seri üretimlerde düzeltilmiş sorun ama ilk üretimlerde mevcutmuş.8 bit ekranın 10 bit gibi renk geçişi yapabiliyormuş gibi görünmesi için kullanılan FRC tekniğinden dolayı hafif kumlu görünür. Bu yüzden grainy sorunu olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Sizdekinde kumlanma çoksa sorun vardır. Muhtemelen servise gönderseniz ekranın doğal hali bu diyecekler. Malum Türkiye'de anca tüketici hakem heyetiyle çözebilirsiniz. S24 Ultra'daki gibi kronik sayılacak kadar S24 FE'de bu sorun görülmüyor.
Biröok ülkede teknik servis S24 Ultra'nın değişimini yapmıştı. Türkiye'de Kumlu kullanmak zorunda bırakmalarını kabullenmeyin. Tüketici hakem heyetine başvurun. Şikayetvar.com'a yazmak ta işe yarıyor.Aynen öyle dedi servis. Benim araştırdığıma göre sonraki seri üretimlerde düzeltilmiş sorun ama ilk üretimlerde mevcutmuş.
Telefonu kullanalı artık nerdeyse 1 yıl oldu sanırım kabul edilmez.Biröok ülkede teknik servis S24 Ultra'nın değişimini yapmıştı. Türkiye'de Kumlu kullanmak zorunda bırakmalarını kabullenmeyin. Tüketici hakem heyetine başvurun. Şikayetvar.com'a yazmak ta işe yarıyor.
E devletten başvuru yapabiliyorsunuz.1 yıl geçse de sonuçta ekranı siz bozmadınız. Ben olsam şansımı denerdim.Telefonu kullanalı artık nerdeyse 1 yıl oldu sanırım kabul edilmez.
O zaman bi şansımı deneyeyim. Teşekkürler.E devletten başvuru yapabiliyorsunuz.1 yıl geçse de sonuçta ekranı siz bozmadınız. Ben olsam şansımı denerdim.
a56 veya s24 fe bak o fiyata alınmazŞuan en ucuzu hepsiburada satıcısı 23.999TL. Ptt avmde 22.780'e Grand Dağıtım diye bir yer satıyor honor türkiye garantili diyor ama sorun yaşarmıyım bilmiyorum. Şuan Redmi Note 12 Pro kullanıyorum ve çok yavaşlama var. Sizce bu telefondan Honor 400'e geçsem çok fark görür müyüm? Ve yakında indirim olurmu sizce?
Birinin şarj gücü 80W, diğerinin 45W olunca iki kat yavaş mı dolduğunu düşündünüz?Samsung'un yazılımı kesinlikle daha iyidir fakat şarjı 2 kat yavaş dolması ve Honor'a göre 1000Mah az olması gerçekten benim için itici özellik oluyor. Kadınlar gününde telefon indirimi gelmez mi acaba? HBde 21.000 gibi bişeye düşerse alabilirim ptt avmde 21700 ama bilemiyorum güvenirliğini
2 yil garanti degil miTelefonu kullanalı artık nerdeyse 1 yıl oldu sanırım kabul edilmez.