ALMOS
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Bu mouse iyi değil deniyor.
kanka ben kullandım bi ara iyiydi kardeşime verdim sonraBu mouse iyi değil deniyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dareu A950GM alabilirsiniz kullanıyorum güzel mouse
Hocam Havit ürünlerine karşı bir ön yargım var şahsen![]()
Havit Gamenote MS955WB PAW3311 22.000 DPI RGB Oyuncu Mouse 2.4GHz +Bluetooth +Ekranlı Şarj İstasyonu - Fiyatı, Yorumları
Gamenote MS955WB PAW3311 22.000 DPI RGB Oyuncu Mouse 2.4GHz +Bluetooth +Ekranlı Şarj İstasyonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Bir süre gm80nin pro olmayan halini kullandım ve gayet yeterliydi benim için,ama şekli tutuş şeklime pek uygun olmadığı için değiştirme kararı aldım hocam,Dareu a950gm almayı düşünüyorum.AIGO GM80 PRO 26000 DPI Mavi Kablosuz Gaming Mouse
AIGO GM80 PRO 26000 DPI Mavi Kablosuz Gaming Mouse ile oyun performansınızı bir üst seviyeye taşıyın. 26000 DPI yüksek hassasiyetli optik sensör ile hızlı ve doğru izleme sağlar; FPS, MOBA ve rekabetçi oyunlarda üstün kontrol sunar. Kablosuz, Bluetooth ve 2.4 GHz USB bağlantı seçenekleriyle...www.gamegaraj.com
AIGO GM80 PRO 26000 DPI Beyaz Kablosuz Gaming Mouse
AIGO GM80 PRO 26000 DPI Beyaz Kablosuz Gaming Mouse ile oyun deneyiminizi güçlendirin. 26000 DPI yüksek hassasiyetli optik sensör ve PixArt PAW3395 teknolojisi sayesinde her hareketi hızlı ve doğru algılar, FPS ve rekabetçi oyunlarda üstün kontrol sağlar. Bluetooth, USB bağlantı seçenekleriyle...www.gamegaraj.com