Çözüldü✓ Lg monitör alınır mı?

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
757
SELAMÜN ALEYKÜM
Monitör alıcam şuanda kullandığım asus renk kalitesi olarak çok hoşuma gidiyor sanırım lg monitörler biraz solukmuş ve bugün vatana giddim birtane modeline baktım 14k mı neydi sanırım fiyatı bulanık gibiydi asusa göre bütün lg modelleri böylemi yoksa ayar vs. Yapılmasımı lazımdı.

Yokmu lg monitör kullanan ?

Konu güncel

çoğu ürünün panelleri farklı oluyor bütün asuslar yada lg ürünleri iyi veya kötü demek saçma olur. bütçenizi ve istediğiniz özellikleri söylerseniz burdan da önerş yapabiliriz. ek olarak illa vatandan mı satın almanız gerekiyor?

Kaç gündür konum var kesin bir cevap gelmedi hala istediğim model bu.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu galiba yeni modeli yenisi nasıldır bilmem ama ultragear serisini almıştım iade edene kadar canım çıktı panel kronik sorunluydu lg den hiçbişey almam
Nesi vardı hocam

Nesi vardı hocam
Işık hüzmesi ve bol ölü pixel

Nesi vardı hocam
Bu fiyat çok bu modele

Nesi vardı hocam
hocam 300hz 2k olarak lenovonunda bi ürünü vardı 11k civarına onada bakabilirsiniz. bence ıps panel bi monitöre 15-16k falan verilmemeli para sizin paranız tabii ki. seçenek olarak bide asusun vardı 300hz ürünü illa vatandan alıcaksanız.
lenovo hepsiburadada da satılıyor ordaki yorumları güzel ama trendyolda daha uygun fiyatlı

hocam 300hz 2k olarak lenovonunda bi ürünü vardı 11k civarına onada bakabilirsiniz. bence ıps panel bi monitöre 15-16k falan verilmemeli para sizin paranız tabii ki. seçenek olarak bide asusun vardı 300hz ürünü illa vatandan alıcaksanız.
lenovo hepsiburadada da satılıyor ordaki yorumları güzel ama trendyolda daha uygun fiyatlı
Asus tuf bu monitördü sanırım youtubda bir videonun altına yazdım nasıl diye fakat üründen memnun olmadığını ve dalgalanma olduğunu yazmıştı yoksa bunu alacaktım.

Işık hüzmesi ve bol ölü pixel

Bu fiyat çok bu modele
Başka ne önerirsiniz vatanda alıcam bu hafta sonu.

Asus tuf bu monitördü sanırım youtubda bir videonun altına yazdım nasıl diye fakat üründen memnun olmadığını ve dalgalanma olduğunu yazmıştı yoksa bunu alacaktım.

Başka ne önerirsiniz vatanda alıcam bu hafta sonu.
Bende şunu almayı düşünüyorum ama tuf serisini pek tavsiye eden yok

Bende şunu almayı düşünüyorum ama tuf serisini pek tavsiye eden yok
Evet hocam niye tavsiye eden yok acaba.bu modeli kullanan bşrisi vardı forumda sordum memnundu bende lg den vazgeçtim siz öyle yazınca asus alıcam sanırım.ya bunu yada 300hz olanını.

Evet hocam niye tavsiye eden yok acaba.bu modeli kullanan bşrisi vardı forumda sordum memnundu bende lg den vazgeçtim siz öyle yazınca asus alıcam sanırım.ya bunu yada 300hz olanını.
2 sene önce 27 inç fhd tuf almıştım ekran çok soluktu direk iade ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,100
Üyeler
189,968
Son üye
Börteçine
Geri