- Konu Sahibi Konu Sahibi
sende varmı bu seviyedemiCW normal bir durum aslında her cihazda denk gelebilir ekran kartını değiştirsen bile
sende varmı bu seviyedemiCW normal bir durum aslında her cihazda denk gelebilir ekran kartını değiştirsen bile
bilirkişi atanıyomuş galiba ne kadar ücret alırlar uğraşmaya değermi birkaç kişinin başvurup kazandığını gördüm ama emin olamadımTHH tamamen şans işi
oradaki çalışan dayılar 40 50 yaşlarında oluyor genelde
Teknoloji ile alakaları yok
Coil Whine hayatlarında duymamış bile olabilirler.
Başvurunu yap ama pek ümit bağlama oraya
Bu bir hata değil ki. Bobin sesi sadece. Ps5 'de bile oluyor. İçinde bobin olan her elektronik devreden gelebilir, yenisini alsanız ondada olacaktır bu ses. Ben tüketiciye başvurmazdım şahsen coil whine için.
Kartı ne zaman satın aldın?bilirkişi atanıyomuş galiba ne kadar ücret alırlar uğraşmaya değermi birkaç kişinin başvurup kazandığını gördüm ama emin olamadım
6 mart 2024Kartı ne zaman satın aldın?
SSD PSU hariç birde CPU soğutucu her şey 2.el kelepir sorunsuz kullanıyorum rastlamadım bendeki modelde cw a.sende varmı bu seviyedemi
Şimdi mi rahatsız etti6 mart 2024
termal macun ve temizliğe götürmüştüm ardından oldu ve işlemci stok fanları turbodaydı coil whine sesini farketmedim. sanırsam yada sonradan olduŞimdi mi rahatsız etti
Bu saatten sonra olumlu karar çıkması çok zor.termal macun ve temizliğe götürmüştüm ardından oldu ve işlemci stok fanları turbodaydı coil whine sesini farketmedim. sanırsam yada sonradan oldu
yinede denesemmi sonuçta bilirkişi ücreti devlet tarafından ödeniyormuş galibaBu saatten sonra olumlu karar çıkması çok zor.
Tabi ki başvurabilirsin, yasal hakkın.yinede denesemmi sonuçta bilirkişi ücreti devlet tarafından ödeniyormuş galiba