Aynı Telefonun Yd'si 25'e mi Yoksa Tr'si 38'e mi Alınır?

Hangisi

• Yd 25k

Oylar: 8 53.3%
  • Tr 38k

Oylar: 7 46.7%

• Oy kullanan toplam üye
    15
Telefonu niye saklıyorsun kanks :D
Sen dk başı tel değiştiriyorsun, eğer TR cihazı 2. elde hızlı satılıyorsa TR, satılmıyorsa YD.

Hocam size bir soru soracağım. Bu yurtdışı cihazları nerden alıyoruz?

Bunun belli bir sitesi, belli bir yeri var mı?

Ve aldıktan sonra imei kayıt işleri biraz sıkıntılı herhalde. O süreç nasıl işliyor?

Ben de almayı düşünüyorum.
Ben kullanıcılardan alıyorum.
Hayatımda hiçbir telefona o şekilde bir işlem yaptırmadım.
4+4 ay süreyi kullanıyorum.
Süre bitene kadarda satmış oluyorum zaten.

Dostum telefonun modeli nedir?

Dostlar şimdi model vermiyim x bir telefon var.
Yd'leri 25k
Tr 2.elleri 38k
Tr sıfırı ise 50k.
Hangisi alınır sizce?
YD gereksiz uğraş bence, param neye yetiyorsa onu TR alır geçerim. Çevremden YD alan kim varsa ya aşırı zamlanmadan 6 taksitle kayıt ücretini ödedi ya ölü fiyatlara satıp kurtuldu.

Hala kayıt edilebiliyorken mi 15t pro al geç trdeki garantiler asla aradaki farkın değeceği kadar iyi değil zaten.Bozulsa bir telefon parası istiyorlar tr cihazı bile olsa

telefon modeli söylersen 2.el satılma hızına bakabiliriz ona göre YD veya Yİ önerebiliriz. Ayrıca bazı modellerde server kaydı olduğu için YD tavsiye edebiliriz.
Ek olarak 4+4 sistemi covidde çıktı. Eskiden 2+2 ydi. Bu sebeple eski haline dönme ihtimali her zaman var ve eski haline döndüğü an YD telefonlar parça niyetine olacak. Bunu dikkate alarak almak istediğin modeli söylersen daha iyisi varsa onu önerebiliriz veya o model için YD veya Yİ önerisi yapabiliriz.

Hala kayıt edilebiliyorken mi 15t pro al geç trdeki garantiler asla aradaki farkın değeceği kadar iyi değil zaten.Bozulsa bir telefon parası istiyorlar tr cihazı bile olsa
Xiaomi hiç kullanmadım beğenmiyorum hocam.
Vivo, Google,nubia kullandım ama Xiaomi kullanmam.
Arayüzünü beğenmiyorum.

Android ise yd canım

Dostlar şimdi model vermiyim x bir telefon var.
Yd'leri 25k
Tr 2.elleri 38k
Tr sıfırı ise 50k.
Hangisi alınır sizce?
onu bunu bilmeme de bu senaryoda TR 2. el alan BÜYÜK KERİZDİR. bir malı aldın tükettiysen (garantisini bitirdiysen) o mal max sıfı fiyatının yarısıdır. MAX.

Ama abdullaın dediği gibi bizde öyle bir piyasa var ki paran yetmiyor 2. ele, gidip sıfır alıyorsun. yani kral ne yap et asla 2. el alma.

S
telefon modeli söylersen 2.el satılma hızına bakabiliriz ona göre YD veya Yİ önerebiliriz. Ayrıca bazı modellerde server kaydı olduğu için YD tavsiye edebiliriz.
Ek olarak 4+4 sistemi covidde çıktı. Eskiden 2+2 ydi. Bu sebeple eski haline dönme ihtimali her zaman var ve eski haline döndüğü an YD telefonlar parça niyetine olacak. Bunu dikkate alarak almak istediğin modeli söylersen daha iyisi varsa onu önerebiliriz veya o model için YD veya Yİ önerisi yapabiliriz.
Snapdragon 8 gen5 elite modellerinden suanda server direnc olan modeli varmı bildiğiniz?
S23 ultradan gecmeyi dusunuyorumda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,336
Üyeler
189,830
Son üye
CBS DİJİTAL
Geri