200k bütçe pc toplama

RawaLwe

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
200000
Merhaba,

Yaklaşık 200k bütçem mevcut, şu şekilde bir sistem topladım. Monte işlemleriyle çok uğraşmak istemiyorum yeni nesil kasa toplama sistemlerini tam olarak bilmediğim için. Parçalarla alakalı önerileriniz mevcut mu?

1772974537608.webp

Merhaba,

Yaklaşık 200k bütçem mevcut, şu şekilde bir sistem topladım. Monte işlemleriyle çok uğraşmak istemiyorum yeni nesil kasa toplama sistemlerini tam olarak bilmediğim için. Parçalarla alakalı önerileriniz mevcut mu?

Alıntıyı görüntüle
Sakın ha, kesinlikle alınmaz, 200k verip msi shadow (alınabilecek en düşük segment 5080 lerden) ekran kartlıı sistem alınmaz.
PC ne amaçlı kullanılacak onu yazarsan yardımcı olunur burada

Sakın ha, kesinlikle alınmaz, 200k verip msi shadow (alınabilecek en düşük segment 5080 lerden) ekran kartlıı sistem alınmaz.
PC ne amaçlı kullanılacak onu yazarsan yardımcı olunur burada

Çoğunlukla oyun için kullanılacak, yazılım, render vs. çok girmeyi düşünmüyorum ancak belli de olmaz. Ana focus oyun kısacası.

Çoğunlukla oyun için kullanılacak, yazılım, render vs. çok girmeyi düşünmüyorum ancak belli de olmaz. Ana focus oyun kısacası.
Oyun içinse o anakart ve işlemci gereksiz masraf olur. Aslında tek tek çok güzel bir sistem toplanır o bütçeye de hazır istiyorum dediğin için seçenekler çok daralıyor.
Özet olarak işlemci 9800x3d seçip, anakart olarak da b850 bilemedin ortalama bir x870 seçebilirsin, Sistemdeki SSD mantıklı fakat alta ekstradan eklediğin gen5 ssd oyun için yine gereksiz masraf olur, İş için kullanmayacağın için gen5 e ekstra masraf yapmana gerek yok.

Oyun içinse o anakart ve işlemci gereksiz masraf olur. Aslında tek tek çok güzel bir sistem toplanır o bütçeye de hazır istiyorum dediğin için seçenekler çok daralıyor.
Özet olarak işlemci 9800x3d seçip, anakart olarak da b850 bilemedin ortalama bir x870 seçebilirsin, Sistemdeki SSD mantıklı fakat alta ekstradan eklediğin gen5 ssd oyun için yine gereksiz masraf olur, İş için kullanmayacağın için gen5 e ekstra masraf yapmana gerek yok.
Gereksiz masraf gibi bir düşüncem yok hocam, bu bütçeyi kasa için harcayacağım her türlü. Ekran kartına laf etmiştin, onun hakkında önerin mevcut mu

Gereksiz masraf gibi bir düşüncem yok hocam, bu bütçeyi kasa için harcayacağım her türlü. Ekran kartına laf etmiştin, onun hakkında önerin mevcut mu
Ben sana temel mantığı açıkladım sadece, 200k lık kasa istiyorsan dediğim değişikliklerle (anakart / işlemci) ekran kartını 5080 gaming trio seçebilirsin. 2. SSD de samsung 990 pro 2tb. Sistemdeki seçili SSD'yi de değiştirdim Renegade seçtim

Bu da senin seçtiğin sistemdeki bahsettiğim değişikliklerin yapılmış hali. Bence yine de pahalı, vakit ayrılıp araştırılırsa güzel fiyat avantajlı bir sistem bulunabilir 200k ya daha iyi parçalarla. Özellikle "Gaming Gecesi" indirimlerinde, her cuma akşamı saat 10 da başlar incehesap da. Her zaman güzel indirimler olmuyor ama bazen çok avantajlı olabiliyor.

Yani özetle 200k veriyosan bi sisteme giriş seviye 5080 yakışmaz o kasaya.

pahalı değilmi hocam bu paraya aynı parçalarla 64 ramli kasa bulunur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,722
Üyeler
189,914
Son üye
gkhan92
Geri