Öneri 360mm sıvı soğutma önerisi

Frozen warframe pro düşünüyorum bende ama arkadaşlar gereksiz masraf değmez sıvı soğutma alınmaz diyorlar neden acaba? Gidip bunun yerine psu mı yükseltsem coil whinede var hergün yatarken fişten çekiyorum sesi yüzünden. Hazır yazında gpu yükselteceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki hocam sence sıvı soğutmamı alayım psu mı alayım. Psu almanın da 2 avantajı var suan 1. Si yeni kasaya geçince coil whine başladı psu da sacma bir şekilde. Hergün pc kapatınca yatmadan önce güç fişini çekiyorum psunun yoksa cızırtı sesi rahatsız ediyor. 2. Si yazın 5070ti geçicem psu yetmicek ztn mecbur upgrade yapıcam
psu

3-4 yıldır kullanırım sıvı soğutma. Hem performans hem görüntü mis gibi. Ömürlülük açısından evet kule soğutma sorunsuzdur. Ama yemişim onu. Görüntü, güzellik daha önemli bana kalırsa. Benimle beraber 10 sene çalışsa ne olacak sanki. :D Yapıştır sıvı soğutmayı geç bence.

Arctic Liquid Freezer III Pro 360 kullanıyorum öneririm fakat kullandığın kasanın boyutlarına uyuyormu bi bak tabi rgb li istiyotsan başka

7800x3d ile cinebench r23 testinde multi core 76 78 single core 60 tam performans ile geçirdi banada @TechGuy önermişti sağolsun. Param çıkışsaydı
https://app.hb.biz/7eXmQnix3NU8
bunu alıcaktım
Edit :
fiyat farkı pek kalmamış ben aldığım zamanda minimum 6 k benim aldıgım 4 k idi
Skor kaç çıktı?

Abartı para ödemeye gerek yok şuanki kule tipi bile soğutuyor ama çok abzürt duruyor birde 9800x3d hakkı bi aiodur diye düşünüyorum. 5-6k civarı olur 7-8 de olur max 10k olcak şekilde önerebilir misiniz? aradığım bütçe 5-8k arası ama çok iyi model kesin almalısın derseniz 10k yada çıkabilirim
Aga ne önerileceğini biliyorsun, öyle her marka bizim ülkeye giremiyor. Ben şimdi sana phanteks önersem bulabilecek misin?(Gerçi jumbum satıyor, örnekti bu) Türkiye piyasasında 6k ya arctic 3 pro veya Thermalrightler. Çok paran varsa zevk istiyorsan Hydroshift II LCD.
Bende bu Hydroshift II LCD S 360TL var. Geçen aldım kardeşime 5800x ile kullanıyor. Valla pek iyi değilx strest testinde hep 90 derece. Tamam macunu pek iyi süremedim diyeceğim, 80 olsun yine 12-13k ya bedel değil. İade edip, arctic 3 pro alacağız. Üstüne anakartı matx b450 idi. B550 atx yapıcaz. Ekran kartı 5070 ti, pcie 3x16'dan 4x16 slotuna geçecek. Daha fazla fan headers. Yanına 5 tane daha TL fan. Bitti ** 13k ya ekranı düzgün çalışmayan aiomu olur. Ekranı sürekli kesiliyor. Pimleri ısınıyor, sanırım ondan kaynaklı.

Son düzenleme:
Nzxt c1000 gold core 9500 peşin fiyatına 3 taksit alınır mı

Al arkana bakma

Sıvı soğutmada da önerim budur

Al arkana bakma

Sıvı soğutmada da önerim budur
Kasama sığıyor fakat frozen warframe pro daha mantıklı geliyor lcd acısından

Arctic Liquid Freezer III Pro 360 kullanıyorum öneririm fakat kullandığın kasanın boyutlarına uyuyormu bi bak tabi rgb li istiyotsan başka
.

Skor kaç çıktı?

Aga ne önerileceğini biliyorsun, öyle her marka bizim ülkeye giremiyor. Ben şimdi sana phanteks önersem bulabilecek misin?(Gerçi jumbum satıyor, örnekti bu) Türkiye piyasasında 6k ya arctic 3 pro veya Thermalrightler. Çok paran varsa zevk istiyorsan Hydroshift II LCD.
Bende bu Hydroshift II LCD S 360TL var. Geçen aldım kardeşime 5800x ile kullanıyor. Valla pek iyi değilx strest testinde hep 90 derece. Tamam macunu pek iyi süremedim diyeceğim, 80 olsun yine 12-13k ya bedel değil. İade edip, arctic 3 pro alacağız. Üstüne anakartı matx b450 idi. B550 atx yapıcaz. Ekran kartı 5070 ti, pcie 3x16'dan 4x16 slotuna geçecek. Daha fazla fan headers. Yanına 5 tane daha TL fan. Bitti ** 13k ya ekranı düzgün çalışmayan aiomu olur. Ekranı sürekli kesiliyor. Pimleri ısınıyor, sanırım ondan kaynaklı.
Zaten fazla para veresim yok dediğin gibi piyasada bulduğum en mantıklı frozen waframe pro geliyor birde artic ama lcd de olsa tatlı olur tarafındayım

Skor kaç çıktı?

Hocam bi yandanda psu düşünüyorum değişmelimiyim erkenden. Zaten arızalı olduğunu düşünüyorum yuvasından gelem sabit cızırtı

Hocam bi yandanda psu düşünüyorum değişmelimiyim erkenden. Zaten arızalı olduğunu düşünüyorum yuvasından gelem sabit cızırtı
Thermalright düşün o zaman, açıkçası çok çok reklamı sponsoru var, performansı çok iyi olmasa bile sana yetse yeter 9800x3d, 7800x3d'den daha az ısınıyor. Üstüne ekran. 5k ya ikisini de alıyorsun.

Skor kaç çıktı?

17.5 multi 1700 de single

9800x3d tr Frozen edge rahat rahat kullanıyorum ama önerecek olsam Bi tık üstüne al derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,004
Üyeler
189,957
Son üye
TUGORENN
Geri