❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1200₺ (3 taksit)

İhtiyacım yokken bile aldım, birine hediye veririm. Haber için teşekkür ederim.

böyle bir şans olamaz ürünü sepete ekledim kuponu girdim tam alıcam internet gitti 10 dakika sonra internetim geldi ''kuponun süresi doldu'' uyarısı verdi güler misin ağlar mısın :blobdance::blobdance::blobdance:

Hep klavye kullanmış birine gamepad önerir misiniz

Hep klavye kullanmış birine gamepad önerir misiniz
öneririm hocam bir süre adapte olamazsın ama oldumu sırtını geriye yaslayıp ayakları bağdaş yapıp oyun oynamayı özlediğini farkedersin :D sega master system 2 super nintendo ile büyümüş biri olarak çok keyiflidir gamepad.

öneririm hocam bir süre adapte olamazsın ama oldumu sırtını geriye yaslayıp ayakları bağdaş yapıp oyun oynamayı özlediğini farkedersin :D sega master system 2 super nintendo ile büyümüş biri olarak çok keyiflidir gamepad.
fifa oynamayı o yüzden seviyorum fakat bi god of war oynayayım dedim psde o kadar kötü hissettirdi ki hiçbir şey anlamadım orda koldan soğmuştum ama bu kadar insan oynuyorsa iyi olması gerekiyor diye düşünüyorum

Beyler ben bu gamepadi aldım. Ama bende secuzi lig-3601 gamepadi var,sizce buna geçmeye değer mi ? Yoksa iptal edip kafamda daha sonra gamesir g7 pro almak var sizce ne yapmalıyım fikrinizi yazarsanız sevinirim.
@Diavelin

Son düzenleme:
Beyler ben bu gamepadi aldım. Ama bende secuzi lig-3601 gamepadi var,sizce buna geçmeye değer mi ? Yoksa iptal edip kafamda daha sonra gamesir g7 pro almak var sizce ne yapmalıyım fikrinizi yazarsanız sevinirim.
@Diavelin
Bu fiyata bir daha düşmez, satarsın en kötü. İptal etmem yerinde olsam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,602
Üyeler
189,879
Son üye
HamdiSahin
Geri