öneririm hocam bir süre adapte olamazsın ama oldumu sırtını geriye yaslayıp ayakları bağdaş yapıp oyun oynamayı özlediğini farkedersinHep klavye kullanmış birine gamepad önerir misiniz
fifa oynamayı o yüzden seviyorum fakat bi god of war oynayayım dedim psde o kadar kötü hissettirdi ki hiçbir şey anlamadım orda koldan soğmuştum ama bu kadar insan oynuyorsa iyi olması gerekiyor diye düşünüyorumöneririm hocam bir süre adapte olamazsın ama oldumu sırtını geriye yaslayıp ayakları bağdaş yapıp oyun oynamayı özlediğini farkedersinsega master system 2 super nintendo ile büyümüş biri olarak çok keyiflidir gamepad.
Valla evde iki tane gamepad im olmasa ben de alacaktımAldım pişman olup iptal ettim çok iyi fiyat ama evde 2 gamepad var shooter 3 ve x05 kullanmıyorum bile
Bu fiyata bir daha düşmez, satarsın en kötü. İptal etmem yerinde olsam.Beyler ben bu gamepadi aldım. Ama bende secuzi lig-3601 gamepadi var,sizce buna geçmeye değer mi ? Yoksa iptal edip kafamda daha sonra gamesir g7 pro almak var sizce ne yapmalıyım fikrinizi yazarsanız sevinirim.
@Diavelin
hocam indirim kodu varmı elinizde başkaKAPTIM300 + ürün altındaki 100 TL kupon ile tarihi dip fiyat / akakçe
![]()
Claw's Tactical Combat 2.4 Ghz/BT Çift Kablosuz Mod - RGB Şarj Standı - 18 Tuşlu Gamepad - Fiyatı, Yorumları
Tactical Combat 2.4 Ghz/BT Çift Kablosuz Mod - RGB Şarj Standı - 18 Tuşlu Gamepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Alıntıyı görüntüle
iptal edeceğine bana satabilirsin hocamBeyler ben bu gamepadi aldım. Ama bende secuzi lig-3601 gamepadi var,sizce buna geçmeye değer mi ? Yoksa iptal edip kafamda daha sonra gamesir g7 pro almak var sizce ne yapmalıyım fikrinizi yazarsanız sevinirim.
@Diavelin
Tetik titreşimi olmadığı için iptal ettim be hocamiptal edeceğine bana satabilirsin hocam![]()