Section8
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
Merhaba arkadaşlar.
Crimson Desert enaba.com da indirimle birlikte yaklaşık 1800TL civarına geliyor. Satıcı ve site güvenilir. Deluxe edition da 2000 civarı. Ancak tabii ki her zaman risk var. Bu yüzden ben sadece bilgi amaçlı yazıyorum sorumluluk size aittir.
Standart Sürüm :
www.eneba.com
Deluxe Sürüm :
www.eneba.com
Sepete ekleyip AKS14 kodunu uyguladigimizda 40 $ civarına düşüyor. Ayrıca yeni hesap açarsanız service fee ücreti cüzi oluyor. TL ye çeviripte ödeme yapabilirsiniz.
Eger sepette kodu kabul etmezse ;
www.allkeyshop.com
46 $ olan sürümü sepete ekleyin. Bu siteye girip enaba nin karşısında bulunan yönlendir butonuna basın. Sonrasında sepete gidip kodu tekrar deneyin.
Takıldığınız nokta olursa burdan yazabilirsiniz. Elimden geldiğince destek olmaya çalışırım.
Crimson Desert enaba.com da indirimle birlikte yaklaşık 1800TL civarına geliyor. Satıcı ve site güvenilir. Deluxe edition da 2000 civarı. Ancak tabii ki her zaman risk var. Bu yüzden ben sadece bilgi amaçlı yazıyorum sorumluluk size aittir.
Standart Sürüm :
Crimson Desert Steam Key (PC) MIDDLE EAST/ASIA/OCEANIA/AFRICA satın alın
Crimson Desert is a sweeping open‑world action‑adventure developed and published by Pearl Abyss, the South Korean studio best known for the Black Dese
Deluxe Sürüm :
Crimson Desert Deluxe Edition Steam Key (PC) MIDDLE EAST/ASIA/OCEANIA/AFRICA satın alın
Crimson Desert Deluxe Edition includes: Crimson Desert Game key Kairos Plate Helm Kairos Plate Gloves Kairos Plate Boots Kairos Cloak Kairos Plate Ar
Sepete ekleyip AKS14 kodunu uyguladigimizda 40 $ civarına düşüyor. Ayrıca yeni hesap açarsanız service fee ücreti cüzi oluyor. TL ye çeviripte ödeme yapabilirsiniz.
Eger sepette kodu kabul etmezse ;
Buy Crimson Desert CD Key Compare Prices
Buy Crimson Desert CD KEY Compare Prices. Activate the CD Key on your Steam client to download Crimson Desert. Save money and find the best deal.
46 $ olan sürümü sepete ekleyin. Bu siteye girip enaba nin karşısında bulunan yönlendir butonuna basın. Sonrasında sepete gidip kodu tekrar deneyin.
Takıldığınız nokta olursa burdan yazabilirsiniz. Elimden geldiğince destek olmaya çalışırım.