🔥İndirim VATANBİLGİSAYAR 50000₺ üzeri İlk Alışverişe 5000₺ Paraf Para

Sepeti yaptık bekliyoruz akşam 10u 51 bine düşecek 5 bin bugün yarinda bi ekran kartı alır 10 binde yarın alırım. (Kasa olarak geçen gün paylaşılan 4500 tl ye mag pano 100R almıştım)
Alıntıyı görüntüle
%15 indirim + 15k tiko para
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

50k alışveriş yapıp sonra tekrar 50k yapip paraf paralari alip iadeyi vatan hesabınıza çek olarak yaparsanız +15 cepteeee
Bu çalışıyor mu cidden 😂

Dün falan mı doğdunuz siz ya da bişey kullanıyosanız bize de söyleyin de biz de kullanalım, iade yaptığınızda puanlarınız geri alınır, puanları harcadıysanız bankaya borçlu olursunuz, ödemezseniz de icraya verir banka.
iade bankaya yatmadığı için sorun olmaz hediye çeki olarak alıyorsun

iade bankaya yatmadığı için sorun olmaz hediye çeki olarak alıyorsun
Kabul olmaz, %15 indirimli taksitli hediye çeki satmayı sence Vatan kabul eder mi? Ayrıca fatura diye bişey var iptal olduğu zaman iptali belirtmek zorundalar.

Dün falan mı doğdunuz siz ya da bişey kullanıyosanız bize de söyleyin de biz de kullanalım, iade yaptığınızda puanlarınız geri alınır, puanları harcadıysanız bankaya borçlu olursunuz, ödemezseniz de icraya verir banka.
Garantiden alışveriş yapmıştım, sonra iade yaptım 500 bonusum vardı geri alınmadı 1 hafta bende harcayayım bakayim nolacak diye kullandım en kötü ekstreye yansır diye. Ekstreye de yansımadı bu dediğim olalı da en az 3 ay oluyor.

Kabul olmaz, %15 indirimli taksitli hediye çeki satmayı sence Vatan kabul eder mi? Ayrıca fatura diye bişey var iptal olduğu zaman iptali belirtmek zorundalar.
Hayır hocam. Adam iadeyi hediye çeki olarak almış, firma bankaya niye bildirsin? Ve bundan kimin ne zararı var? Sadece taksitli aldığı için kârlı olmuş olacak müşteri. Onda da müşterinin dezavantajı iade sürecini beklemek olacak. Bilmediğiniz konuda yorum yapmayın.

Amazon'da yıllardır güzel puan kampanyası olursa hediye çeki alırım. Kaç defa da aldığım ürünü beğenmeyip iade ettim ve hediye çeki aldım. Burada sadece firma taksitli alışveriş iadesinde hediye çeki veriyor mu vermiyor mu bu önemli.

2 işlemde iade yetişmez ben ilk işlemi hediye çeki olarak alıp Yarınki 2. İşlemi dediğiniz şekilde iade gönderip çek talep edeceğim sadece 50 bin tek çekim kalan 50 bin 6 taksit olmuş olacak
Ben bu dediğinizi anlamadım hocam tam olarak. 5 gün sürecek diye mi yetişmez demek istediniz? O zaman 2 işlemin de mantıken düz hediye çeki olması lazım.

Hayır hocam. Adam iadeyi hediye çeki olarak almış, firma bankaya niye bildirsin? Ve bundan kimin ne zararı var? Sadece taksitli aldığı için kârlı olmuş olacak müşteri. Onda da müşterinin dezavantajı iade sürecini beklemek olacak. Bilmediğiniz konuda yorum yapmayın.

Amazon'da yıllardır güzel puan kampanyası olursa hediye çeki alırım. Kaç defa da aldığım ürünü beğenmeyip iade ettim ve hediye çeki aldım. Burada sadece firma taksitli alışveriş iadesinde hediye çeki veriyor mu vermiyor mu bu önemli.
Dediğin gibi olabilir ama amazonla vatan bir değil, amazon yeri geliyor ürün bozuk diyosun yenisini yollayıp eskisini geri bile almıyor, vatandakilerin taksitle hediye çeki satacağını sanmıyorum hiç, bu yolla taksitli telefon almış oluyosun direk sistem açığı yani bana hiç mantıklı gelmiyor.

Oppo Find X9 Pro + RTX 5080 kombosu yapma fikri aklımı kurcalıyor.

Dediğin gibi olabilir ama amazonla vatan bir değil, amazon yeri geliyor ürün bozuk diyosun yenisini yollayıp eskisini geri bile almıyor, vatandakilerin taksitle hediye çeki satacağını sanmıyorum hiç, bu yolla taksitli telefon almış oluyosun direk sistem açığı yani bana hiç mantıklı gelmiyor.
Taksit kısmı belli olmaz, belki taksitli iadeye hediye çeki vermezler ama hediye çeki şeklinde iade seçildiğinde bankaya bildirim diye bir şey yok hocam.

Telefonlarda geçerli mi mesela 50e telefon alınca 45e mi gelmiş oluyor

İndirim başladı 2 saat önce yaptığım sepeti aldım hem 5000 hem 700 hem 1750 tl paraf puan komboladik
81786.webp

Geri