🔥İndirim VATANBİLGİSAYAR 50000₺ üzeri İlk Alışverişe 5000₺ Paraf Para

arkadaşlar bu verilen puan ile taksit ödeyebiliyor muyuz?

Kullanamıyorduk en son pazaramada geçiyor hocam, sizin bu dediğiniz iade edip çek alma işi yattı mı?
ben düz çek aldım 50k lık oldu yarın da ekran kartını alacağım normal çekte oluyor iade olur mu riske girmek istemedim 5 günlük kampanya belli olmaz diye

bildigim kadarıyla lisans-anahtar-key-çek gibi ürünlerde iade olmuyor. Ayrıca iade ederseniz bile size gelen puan geri alınır. Siz iade çeki iade etmeden önce puanı kullanıp sonra çeki iade ederseniz kredi kartınız varsa borç olarak ekstreye yansıtılabilir. Bu olay teb ve akbankta başıma gelmişti.

Kullanamıyorduk en son pazaramada geçiyor hocam, sizin bu dediğiniz iade edip çek alma işi yattı mı?
Aynen inceledim kullanılmıyor en kötü 1 ay içerisinde kullanacak bir yer bulamazsak pazaramada puanı sisteme yükleyip al sat yapacak indirim bekleriz

Sırf şu kampanyadan faydalanayım diye bu kadar yüklü alışveriş yapmak pek cazip gelmedi.

Sırf şu kampanyadan faydalanayım diye bu kadar yüklü alışveriş yapmak pek cazip gelmedi.
sistem dizenler için çok iyi bir şey. 45bine 5070ti alanlar şuan 50bine hem 5070ti alıyor hem de yanına aksesuar :)

50 üstüne direk 10k verse şu 5080i alıp geçerdim ama 5k için değmez gibi ya. Gerçi 55k ya taş gibi kart ama bilemedim..

23.27de alışveriş yaptım 5.000 verdi, 00.00'dan sonra alışveriş yapsam 10.000 verir mi yoksa ilk işlemden itibaren 24 saat mi geçmesi gerekiyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İndirim başladı 2 saat önce yaptığım sepeti aldım hem 5000 hem 700 hem 1750 tl paraf puan komboladik
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun hocam 700 ve 1750 olanlar hangileri acaba?

Edit: Buldum, 1750 olan beyaz eşya kampanyasıymış. 700 olan da kişiye özelde çıkıyor.

Son düzenleme:
23.27de alışveriş yaptım 5.000 verdi, 00.00'dan sonra alışveriş yapsam 10.000 verir mi yoksa ilk işlemden itibaren 24 saat mi geçmesi gerekiyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun hocam 700 ve 1750 olanlar hangileri acaba?

Edit: Buldum, 1750 olan beyaz eşya kampanyasıymış. 700 olan da kişiye özelde çıkıyor.
veriyor diye biliyorum kontrol et olmazsa iptal edince para hemen düşüyor zaten provizyonda olduğu için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,196,138
Üyeler
189,973
Son üye
boribori
Geri