❌İndirim Bitti! 🔥[11 Mart] Belkin WCA013 45W Şarj Aleti 566 TL 🔥

Bunlardan hangisi hem tab S9 'u hem de iphone 17 yi tam hızda şarj ediyor.

Bunlardan hangisi hem tab S9 'u hem de iphone 17 yi tam hızda şarj ediyor.
Baseus PicoGo 45W ve Ugreen Nexode 45W şarj aletleri iki cihazınızla da uyumlu.

A23 var 25w destekliyor ama niye ise 25wa yakın şarj aldığını ölçmedim 17-18w alıyor (%30üstlerinde)

Telefonun şarj hızı, pil yaklaşık %5-%40 arasındayken maksimum seviyede olur. Pil doldukça iç direnci artar. Pilin fazla ısınmaması için dolmaya devam ettikçe şarj hızı kademeli olarak düşer.

Son düzenleme:
iphone13 için hangisi iyidir @Mindustry
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uugreen olan 2 çıkışlı 2 cihazıda besleyebilir mi?

Şarj aletlerinin üçü de USB PD şarj protokolünü desteklediği için bütün iPhone'lar ile uyumlu.

Evet. Ugreen aynı anda iki cihaz bağlandığında 25W + 20W güç ile şarj eder.

Telefonunuz en fazla 23W şarj hızını destekliyor. 20W-25W gücünde daha uygun fiyatlı ve küçük boyutlu şarj aletleri de bulabilirsiniz.

Hızlı şarj için MFi sertifikalı Type-C to Lightning şarj kablosu almanız gerekiyor. Apple, MFi sertifikasız Lightning kablolarla şarj hızını 5W ile sınırlar.

Şarj aletlerinin üçü de USB PD şarj protokolünü desteklediği için bütün iPhone'lar ile uyumlu.

Evet. Ugreen aynı anda iki cihaz bağlandığında 25W + 20W güç ile şarj eder.

Telefonunuz en fazla 23W şarj hızını destekliyor. 20W-25W gücünde daha uygun fiyatlı ve küçük boyutlu şarj aletleri de bulabilirsiniz.

Hızlı şarj için MFi sertifikalı Type-C to Lightning şarj kablosu almanız gerekiyor. Apple, MFi sertifikasız Lightning kablolarla şarj hızını 5W ile sınırlar.
kablo olarak hangisini önerirsin

iphone 17 pro max için eski orjinal apple şarj aletimi kullanıyorum da 20W olan. Bu bahsettiğiniz modellerin bataryaya zararı oluyor mu sonucta firmanın olmayan farklı bir ürün? iphonun kendi hızlı şarjıda türkiyede yokmuş 40W alabilmek için bunlardan almak mantıklı mı sizce batarya ömrünü kısaltır mı

iphone 17 pro max için eski orjinal apple şarj aletimi kullanıyorum da 20W olan. Bu bahsettiğiniz modellerin bataryaya zararı oluyor mu sonucta firmanın olmayan farklı bir ürün? iphonun kendi hızlı şarjıda türkiyede yokmuş 40W alabilmek için bunlardan almak mantıklı mı sizce batarya ömrünü kısaltır mı

Üç firma da güvenlik standartlarına uyan şarj aletleri yapıyor. Sorun olacağını düşünmüyorum.

Endişeniz varsa Samsung 45W ve 65W şarj aleti de telefonunuzla uyumlu. Arada bir indirimlerde 1450TL - 1600 TL'ye satılıyor. Samsung şarj aletleri varken Apple şarj aletlerini çok daha yüksek fiyata almanıza gerek yok.

Samsung cihazıma hangi şarj aleti ve kablo uyumlu diye soran arkadaşlar için bir rehber hazırladım.

Ugreen nexode air 65 watt aldım. Amazonda indirimde 1700₺. Kaliteli bir şey alıp uzun süre kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,955
Üyeler
189,947
Son üye
Atall
Geri