Tabii hocam, bütçeniz nedir?@lortarda hocam bana da öneri yapabilir misin
Alınır hocam bu fiyat bandında alınabilicek en mantıklı seçim zaten ama bütçe buna çıkıyorsa bunuda alabilirsin direk al geç derimatk a9 plus alınır mı max 2k bütçe
a9 plus ile pro arasındaki farka değer miTabii hocam, bütçeniz nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alınır hocam bu fiyat bandında alınabilicek en mantıklı seçim zaten ama bütçe buna çıkıyorsa bunuda alabilirsin direk al geç derim
![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Değer hocam.a9 plus ile pro arasındaki farka değer mi
Değer hocam.
![]()
Darmoshark M3S Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
son bir soru şu nasıl sence a9 pro mu bu mu
Bu bütçede o kadar fazla mouse var ki ne alacağımı şaştım açıkçası iyi anlayan biriyle saatlerce sohbet etmem lazım ne alacağıma ikna olmam için![]()
Darmoshark M3S Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
bu rengi hatta
kankam acıkcası m3s max alıp keyfine bakabilirsin seni üzmezBu bütçede o kadar fazla mouse var ki ne alacağımı şaştım açıkçası iyi anlayan biriyle saatlerce sohbet etmem lazım ne alacağıma ikna olmam için![]()