❌İndirim Bitti! Thermalright ASF-Siyah AM5 CPU Tutucu 599₺ 🔥

maliasik

80+
Reaksiyon skoru
51
Daha önce paylaşılmıştı ama 660 civarıydı diye hatırlıyorum. Ben de merak edip takip listeme eklemiştim. Şuan gördüğüm en dip fiyatı bu alacaklar değerlendirebilir.

Edit: Paylaşım sonrası sipariş verdim ve tekrar düştü. Şuan 599₺

1000092896.webp

Son düzenleme:
Bu ürün tam olarak ne işe yarıyor, espirisi nedir?

Şaka gibi 1 dk önce sipariş verdim yazdığım fiyattan şimdi az daha düşmüş :D Güncelliyorum

Bunun çok bir esprisi yok. Anakart üzerinde ki işlemciyi taktığınız yeri söküp bunu monteliyorsunuz. Macun sürünce işlemcinin arasına kaçmasını engelliyor bir de soğutucu için daha fazla temas yüzeyi bırakıyor bu da 2 3 derece civarları avantaj sağlıyor.

Güzel ürün bir kaç derece fark yaratıyor ben yinede 618.99 a aldım adresime yarın geliyor diye beklememek için

Güzel ürün bir kaç derece fark yaratıyor ben yinede 618.99 a aldım adresime yarın geliyor diye beklememek için
Hayırlı olsun, ben şehir dışına çıkıyorum diye Perşembe seçmiştim haftaya. İşime geldi iptal edip ucuza söyledim

am5 icin sicaklik hic fark etmiyor diye hatirliyorum. arkadasimin 95 dereceye vuran 13700k+noctua hava sogutmada ise 20 derece fark etti.

am5 icin sicaklik hic fark etmiyor diye hatirliyorum. arkadasimin 95 dereceye vuran 13700k+noctua hava sogutmada ise 20 derece fark etti.
o kadar fark etmez. senın arkadasın ya 1 senelık macunla kullanıp bakım yaptı yada daha oncekı bakımı rezalettı kı o kadar ısınıyordu

Birçok avantajı var. Özellikle ağır kule tipi fanlarda işlemciye binen yükü homojen şekilde dağıtıp sokete binen stresi minimize ediyor. Pinler işlemciye daha eşit şekilde bastığı için voltaj akışı daha stabil oluyor. CPU bakır veya nikel taban güçlendirme soketi sayesinde işlemciye daha iyi temas ediyor ve haliyle Intel'deki gibi olmasa da daha iyi soğutuyor. Ben 9700x ile kullanıyorum yükte 3 derece fark etti.

çektim bir tane alsam mı almasam mı diyordum sürekli indirime girmişken aldım takarım termal macun değişimi yaparken

o kadar fark etmez. senın arkadasın ya 1 senelık macunla kullanıp bakım yaptı yada daha oncekı bakımı rezalettı kı o kadar ısınıyordu
bakimi ben yaptim hocam. bakim oncesi ve sonrasi fark olmadi, bunun uzerine lga kitten siparis ettik. 95-99 dereceye vuran islemci 75'e dustu. noctua (14cm fanli dual tower model) ile bu kadar kotu performans gostermesi cok garibime gitmisti. muhtemelen islemciyi tutan demir egilmeden dolayi iflah olmazdi.

ekleme:

1773428341769.webp

bu fotoda gözüken boşluktan daha vahim durumdaydı bizim işlemci. contact frame sonrası dümdüz oldu.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,577
Üyeler
190,060
Son üye
haiseflex
Geri