Oyuncu koltuğu farkları, önerisi

eylsbbh

80+
Reaksiyon skoru
32
Bütçe
15000
Bilgisayar başında bazen çok uzun süre kalabiliyorum, şimdi olan koltuğun sağ dirsekliği çıktı. Koltuk almak istiyorum aklımda 3 marka var: Zio, xDrive ve Hawk
Fakat şimdi normal gezinirken baktığımda: Hawk'ın Fab-E koltuğu 9k olurken bir yandan diğeri 12k. Bu koltuklarda Fab-E Fabric ne anlama geliyor kalitesiz mi anlayan ve açıklayabilecek biri var mı
Zio'da indirim kodu buldum '' LEVO '' diye, xDrive ve Hawkta bildiğiniz indirim kodları var mı?
Bu markalardan önerebileceğiniz model var mı ya da başka bildiğiniz marka var mı kaliteli.

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hawk-fab-e-oyuncu-koltugu-siyah-1251563.html

Bilgisayar başında bazen çok uzun süre kalabiliyorum, şimdi olan koltuğun sağ dirsekliği çıktı. Koltuk almak istiyorum aklımda 3 marka var: Zio, xDrive ve Hawk
Fakat şimdi normal gezinirken baktığımda: Hawk'ın Fab-E koltuğu 9k olurken bir yandan diğeri 12k. Bu koltuklarda Fab-E Fabric ne anlama geliyor kalitesiz mi anlayan ve açıklayabilecek biri var mı
Zio'da indirim kodu buldum '' LEVO '' diye, xDrive ve Hawkta bildiğiniz indirim kodları var mı?
Bu markalardan önerebileceğiniz model var mı ya da başka bildiğiniz marka var mı kaliteli.

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hawk-fab-e-oyuncu-koltugu-siyah-1251563.html

daşa otur ona oturma

Bu nasıl

Bu nasıl
deneyimledim rahattı fakat bi eksiklik var gibi hisstetirdi bazı arkadaşlarım da rahat diyor i ama malzeme kalitesi gayet güzel

Xmax da bakabilirsiniz kendim kullanıyorum tavsiye ederim

Son düzenleme:
Exvega nasıl

ben aktif olarak 2024 exvega andromeda kullanıyorum koltuk rahat güzel fakat cüsseli biri için oturma alanı küçük 2025 modeli olanını tavsiye ederim oturma alanı daha geniş genede karar sizin fiyatı çok makul değil ama indirim olursa önerimdir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,197,733
Üyeler
190,262
Son üye
Dizf
Geri