5000 TL 9800X3D için sıvı soğutucu önerisi

suatinho

80+
Reaksiyon skoru
16
Bütçe
5000
Merhabalar yeni topladığım sistemde son parça olarak sıvı soğutucu kaldı ve henüz kararımı veremedim. İkinci el kısmında MSI MPG Coreliquid K360R V2 ve NZXT Kraken 360 RGB buldum ikisi de 5000 lira ama bunlardan da emin olamadım. İstediğim özellikler ARGB olsun, siyah olsun, görünüşü de güzel olsun masanın üstünde duracak güzel gözüksün istiyorum.

Kasa Lian li O11 Dynamic Mini V2
İşlemci Ryzen 7 9800X3D

Merhabalar yeni topladığım sistemde son parça olarak sıvı soğutucu kaldı ve henüz kararımı veremedim. İkinci el kısmında MSI MPG Coreliquid K360R V2 ve NZXT Kraken 360 RGB buldum ikisi de 5000 lira ama bunlardan da emin olamadım. İstediğim özellikler ARGB olsun, siyah olsun, görünüşü de güzel olsun masanın üstünde duracak güzel gözüksün istiyorum.

İşlemci Ryzen 7 9800X3D
endorfy fanlar kullanıyorum tek kelime ile kalite. bende bu sıvı soğutmayı 7800x3d için almayı planlıyorum

İşlemci Ryzen 7 9800X3D
kasana olur mu emin değilim ancak fiyatı bandında alabileceğin en iyisi bu sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buda var.

MSI MAG CoreLiquid 360R V2 nasıldır alınır mı?

Geri