Amazingoo
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 565
Sanırım rampage yazısının oraya yada ön kısma koyacağım ekranı
rampage yazısının üstüne koyun kablolar gözükmesin
Sanırım rampage yazısının oraya yada ön kısma koyacağım ekranı
2 ekranı birden bağlamak çok zor denemedim diğer ktu kapalı açmayı düşünmüyorum neden zor diyorum ben bu yazılımın kaynak kodlarını elde edebilmek için wireshark üzerinden izledim neyi nasıl yaptığını yazılımcısı bile pek anlamamış bişeyler çıkıyor ama nasıl çıkıyor belli değilLian li o11 vision aldıracaklar bana en sonunda ya yeter yeter kartta para kalmadı yeterrr
kasalı hali de baya uygun geldi
![]()
Thermalright TL-M10 Vision White ARGB Gaming Kasa
Basit ve kullanımı kolay, ücretsiz olarak birleştirilebilen çok sayıda tema, görüntü, video ve ekran yansıtma desteğiwww.gaming.gen.tr
Evde 4 tane sıvı var.Söylenenlere göre asıl thermalright berbat olanEkran için TRYX'in programı en iyi diyorlar, sonra Lian Li ve Lian Li de pek tema yok, bazı kişiler özellikle yapıyor paylaşıyor discord da
Evde 4 tane sıvı var.
1.tryx panaroma
2. tryx panaroma se
3. Thermalright 360 ub wonder vision.
4.thermalrigt 420 frozen warframe.
Tryx yanına thermalright ekmek veresim gelmiyor.
Güncelleniyor ama çok zayıf yazılım.
Tryx süper yazılım.
Lian li orta sürekli bir problem sevemedim gittip saticam birdaha lian li almicam thermalright fanlara devam.
Ama thermalright çok zayıf iş görüyor.
Hepside güzel soğutuyor.
Stok sorunu var bu aralar onları bekliyorum.ben gg yerinde olsam bu kasayı sokuyorsan zaten ekran vergisini ödüyorsun kasa + 2 ekranlı ve psulu bundle olacak şekilde sok (thermalrightr psuları baya güzel) sat 10k dan kapış kapış gitsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tryx önce o fanlara el atması lazım rotalardan nefret ettim
Hocam jumbumda thermalright alacağım.Evde 4 tane sıvı var.
1.tryx panaroma
2. tryx panaroma se
3. Thermalright 360 ub wonder vision.
4.thermalrigt 420 frozen warframe.
Tryx yanına thermalright ekmek veresim gelmiyor.
Güncelleniyor ama çok zayıf yazılım.
Tryx süper yazılım.
Lian li orta sürekli bir problem sevemedim gittip saticam birdaha lian li almicam thermalright fanlara devam.
Ama thermalright çok zayıf iş görüyor.
Hepside güzel soğutuyor.
ne zaman gelecek bende arıyorum bunu getirecek tanıdıklar bulamıyorStok sorunu var bu aralar onları bekliyorum.
Siyah 2 tane dikey olacak benim beyaz normal para yok para yok yatay yapamıyorum
Fanları bilerek öne aldım arkayı parayı bulana kadar dursun.
Ben sıvı sevmiyorum azcik parayı bilim direk tryx hava soğutma çıktı gelecek onu alırım.
İsterse yakismasin.
Alıntıyı görüntüle
Thermalright Wonder Vision 360 UB ARGB AiO Cpu Cooler, A-RGB, 6.67” OLED Display – 360mm, White
360 mm radiator, 2K OLED curved display, ARGB PWM fan, high-performance pumpwww.jumbum.com.tr
Hocam jumbumda thermalright alacağım.
Fiyati iyi olduğu için çok bir beklentim yok ama ses benim için çok önemli.
Arctic aldım sırf bu sebepten.
Pompa veya fan sesleri nasıl?
Aldıktan sonra fanlari arctic ile değiştireyim diyorum.