taksit meselesi ?2 gecedir vatanda indirim oluyor bu gece de olur belki ordan kap bi tane.
teşekkürlerŞu tablodakilerden ikisi Türkiye'de bulunuyormuş. Diğerleri satılmıyor sanırım bulamadım.
![]()
MSI GeForce RTX 5070 Ti Gaming Trio OC Ekran Kartı
MSI GeForce RTX 5070 Ti Gaming Trio OC Ekran Kartı G507T-16GTC detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Asus TUF Gaming GeForce RTX 5070 Ti OC Ekran Kartı
Asus TUF Gaming GeForce RTX 5070 Ti OC Ekran Kartı TUF-RTX5070TI-O16G-GAMING detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Alıntıyı görüntüle
vatanda bazı kartlara 6 bazılarına 3 taksit var, sende hangi kart var bilmediğinden bi şey diyemicemtaksit meselesi ?
68k ya soğutması iyi 5080 var zatenŞu tablodakilerden ikisi Türkiye'de bulunuyormuş. Diğerleri satılmıyor sanırım bulamadım.
![]()
MSI GeForce RTX 5070 Ti Gaming Trio OC Ekran Kartı
MSI GeForce RTX 5070 Ti Gaming Trio OC Ekran Kartı G507T-16GTC detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Asus TUF Gaming GeForce RTX 5070 Ti OC Ekran Kartı
Asus TUF Gaming GeForce RTX 5070 Ti OC Ekran Kartı TUF-RTX5070TI-O16G-GAMING detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Alıntıyı görüntüle
Selamlar amazonda gezinirken bazı 5070ti modellerine 9 taksit yaptığını gördüm hepsinde değil hangi model kart ısı ses vs olarak daha iyi bilen birileri yardımcı olursa sevinirim