ismailkartal_fan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 140
elimde 4 aylık 7500f bulunmakta, üste 2000 tl vermem şartıyla 7 7700x takası geldi sizce mantıklı mı ?
hocam bazı oyunlarda 165 fpsin altına düşüyor bende 165 hz monitör var ondan dolayı akıcı olmuyor çoğu zamanNeden yapmak istiyorsunuz
Hangi oyun ekran kartınız nehocam bazı oyunlarda 165 fpsin altına düşüyor bende 165 hz monitör var ondan dolayı akıcı olmuyor çoğu zaman
rainbow six siege hocam ekran kartı 4060Hangi oyun ekran kartınız ne
165in altına düşmemesi lazım ben rx 6600 i5 11400f le 150 alıyordum bu arada yapılmaz oyun performansları benzerrainbow six siege hocam ekran kartı 4060
hocam sadece düz fps oyunları oynuyorum o zaman hiç para vermeye değmez demistandart oyun oynuyorsan değmez
video render vs yapıyor veya yapacak olabilir.
7500f rainbow da yüksek fps vermesi lazım ekran kartı kullanımı kaç oluyor oyundarainbow six siege hocam ekran kartı 4060
hocam ayarlar yüksekte ama yinede düşmemesi lazım dediğiniz gibi165in altına düşmemesi lazım ben rx 6600 i5 11400f le 150 alıyordum bu arada yapılmaz oyun performansları benzer
hiç dikkat etmedim hocam7500f rainbow da yüksek fps vermesi lazım ekran kartı kullanımı kaç oluyor oyunda
bu arada ben herşeyi ultraya çekiyordum fsr açmıyordum öyle o fps leri alıyordum seninki düşük kalmışhocam ayarlar yüksekte ama yinede düşmemesi lazım dediğiniz gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hiç dikkat etmedim hocam
Hocam nvidianın driverdan falan bi inceleyeyimde 200 ün üstüne çıkmıyo çoğunlukla full ayarlardabu arada ben herşeyi ultraya çekiyordum fsr açmıyordum öyle o fps leri alıyordum seninki düşük kalmış