GÖRSEL DEKİ MİKROFON ALINIR MI ?

Reaksiyon skoru
89
Bütçe
5000
IMG_7231.webp

Aynı mikrofon Fifine markasının distribütörü olan Elit Müzik'te çok daha ucuz. 3775TL'ye satılıyor.

Fifine ürünlerini alırken bu siteden almanızı öneririm. Fifine ilk gümrük olaylarından sonra bu firma ile anlaştı ve bu firma üzerinden yolluyorlar sponsorlara ürünleri vs. bana da 2 kere bu firma üzerinden ürün gelmişti biri mikrofon biri kulaklık olmak üzere. bayağı da ilgili ve iyi bir firma diyebilirim. Mikrofonun istediğim rengi olmadığı için istersem siparişi iptal edebileceklerini, istersem de farklı rengi gönderebileceklerini söylediler. Sponsorluk için video çekmem gerekiyordu farklı rengi mecburi olarak seçtiğimde kendi incelikleri olarak bir adet stand yollamışlardı.

Mikrofon kısmına gelirsek aradığınız şey tam olarak ne? yayın mı yapacaksınız, youtube kaydı mı alacaksınız yoksa sadece oyun dc ve konuşmak için mi kullanacaksınız?
Fifine özelinden gidersek A6 ve A8 modellerini inceledim, Özellikle A8 modeli elimdeki Elgato Wave 3 mikrofonla neredeyse ses kalite olarak başabaş ilerliyor. bütçenizde A9 modeli var. O modele de bir bakabilirsiniz bence.

Ayrıca bu K658 modelinde Shock Mount çıksa da stand çıkmıyor, aldığınızda stand alana kadar kullanamayabilirsiniz onu da göz önünde bulundurun.

Aynı mikrofon Fifine markasının distribütörü olan Elit Müzik'te çok daha ucuz. 3775TL'ye satılıyor.

Fifine ürünlerini alırken bu siteden almanızı öneririm. Fifine ilk gümrük olaylarından sonra bu firma ile anlaştı ve bu firma üzerinden yolluyorlar sponsorlara ürünleri vs.
Bayağı da ilgili ve iyi bir firma diyebilirim.

Mikrofon kısmına gelirsek aradığınız şey tam olarak ne? yayın mı yapacaksınız, youtube kaydı mı alacaksınız yoksa sadece oyun dc ve konuşmak için mi kullanacaksınız?
Fifine özelinden gidersek A6 ve A8 modellerini inceledim, Özellikle A8 modeli elimdeki Elgato Wave 3 mikrofonla neredeyse ses kalite olarak başabaş ilerliyor. bütçenizde A9 modeli var. O modele de bir bakabilirsiniz bence.

Ayrıca bu K658 modelinde Shock Mount çıksa da stand çıkmıyor, aldığınızda stand alana kadar kullanamayabilirsiniz onu da göz önünde bulundurun.
Oyun içi konuşmalar için mikrofon arayışındayım kurulumu ve ayarlaması kolay olacak diyebilirim

Oyun içi konuşmalar için mikrofon arayışındayım kurulumu ve ayarlaması kolay olacak diyebilirim
A modelleri direkt tak çalıştır oluyor. Ekstra bir ayara gerek duymuyorlar. Dediğim gibi A8 modeli bile ihtiyaçlarınızı fazlasıyla görecektir. K modelleri hakkında net bir bilgim olmasa da ekstra stand masrafına girmeye hiç gerek yok zaten oyun içi konuşmalar için kullanacaksınız. Çok isterseniz A modellerine de ileride bir stand alabilirsiniz.
A8'in ses performansı ve Elgato wave 3 ile karşılaştırması için tıklayabilirsiniz Ses testi olarak bölüme ayrılmış durumda.

Bunun A6T modelini kullanıyorum 1 sendir twitchde yayın bile denedim sesi çok düzgün veriyor ve tak çalıştır öneririm
Link paylaşır mısın hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A modelleri direkt tak çalıştır oluyor. Ekstra bir ayara gerek duymuyorlar. Dediğim gibi A8 modeli bile ihtiyaçlarınızı fazlasıyla görecektir. K modelleri hakkında net bir bilgim olmasa da ekstra stand masrafına girmeye hiç gerek yok zaten oyun içi konuşmalar için kullanacaksınız. Çok isterseniz A modellerine de ileride bir stand alabilirsiniz.
A8'in ses performansı ve Elgato wave 3 ile karşılaştırması için tıklayabilirsiniz Ses testi olarak bölüme ayrılmış durumda.
Öneriniz alan modelin linkini paylaşabilir misiniz

ikisinden birini tercih edebilirsiniz. Sadece oyun için kullanılacağı için A8 bence fazla fazla yeterli olacaktır.

Link paylaşır mısın hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende bundan var hocam özellikle ayaklığı çok işlevli geldi bana monitörün üstüne sabitledim kullanıyorum aramdada 40-50 cm filan var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,132
Üyeler
190,158
Son üye
Enso
Geri