🔥İndirim ARCTIC MX-7 (8 g) - 843₺ 🔥

macun bıktırdı artık sürekli yenile dur ,MX-6 berbat bir macundu ,4g lık almıştım 5-6 farklı laptop ta deendim neredeyse hepsinde pumpout oldu.
Termal ped aldım bakalım anlatıldığı gibi ise 2 sene kafa rahat olcak

Kendi sitesinde daha ucuz

Betaplus = Gaming gen

LAPTOP için hangisi önerilir dah önce hiç kullanmadım bilgisyarcıa verdim

Şu mx-6 aldigimdan dolayi pişmanım aga yani bukadar kötü bir termal macun mu olur taş sanarsin düzgünce dokemiyorsun vs vs akışkanligi cok kötü ya bitti bide mx-7 nasıl deneyen varmı?
Kıvamı öyle olmak zorunda çünkü tek sürmeye 6 yıl ömrünü koruyor zaten oyuzden akışkan değil

macun bıktırdı artık sürekli yenile dur ,MX-6 berbat bir macundu ,4g lık almıştım 5-6 farklı laptop ta deendim neredeyse hepsinde pumpout oldu.
Termal ped aldım bakalım anlatıldığı gibi ise 2 sene kafa rahat olcak
Laptop uygun mudur? Uygunluğunu nasıl anlarız?

Hiç mi kimse görmedi duymadı bilmiyor bunu? Merakımı giderin kimse sallamadı beni 😅
kendim bizzat denemedim şu yeni ultra 7 plus serisi çıkınca mx7 alırım ama bu işin piri diyebileceğim igorslab çok iyi puan vermiş

kendim bizzat denemedim şu yeni ultra 7 plus serisi çıkınca mx7 alırım ama bu işin piri diyebileceğim igorslab çok iyi puan vermiş

Mx7 için söylediğinizi düşünüyorum 😅

6 sene işlemci üstünde bozulmayan macun kutusunda hiç bozulmaz mx7 8gr almaya değer duruyor uygulama tavsiyesi olan var mı yoksa X e devam mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,198,375
Üyeler
190,357
Son üye
Oqtii
Geri