Steam envanterimdeki skinleri nasıl paraya çevirebilirim

hhff

80+
Reaksiyon skoru
5
yaklaşık 1 aydır cs2 oynuyorum çıkan skinleri nasıl nakite çevirebilirim steam üzerinde böyle bir sistem yok ama bazı sitelerden alım satım yapıp nakite çevirebileceğimi duydum nasıl oluyor bu önerebileceğiniz bir site var mı

ne kadar hızlı satılıyor sistem nasıl işliyor
bynogame falan bulaşma gir csfloata en düşük ilanlardan kur hemen satılır şu yeni gelen 7 gün takas bekletmesi bittikten sonra parayı kendi ibanına çekersin 2 gün içinde yatıyor

eğer 2015 senesinde yaşıyorsanız bynogame yoksa csfloat tavsiye ederim :D

bynogame den falan satma, çok kesintisi var. En az kesintili ve daha büyük hacmi olan yer csfloat.

teşşekürederim csflaotta satıcam klavyem yoktu klavye parası çıktı

oradan sat diyip direk sitenin sana verdiği fiyata satma o tam doğru olmuyor satacağın skinin üstüne tıkla diğer ilanlar çıkar sağda en ucuzdan en pahalıya ona göre koy sende fiyatı

Hemen paranı alamayacaksın ama haberin olsun. Malum Steam takas bekletmesinden dolayı 1 hafta paran bekleyecek.

eğer 2015 senesinde yaşıyorsanız bynogame yoksa csfloat tavsiye ederim :D
ben türkiyede sadece bynogame var demek istemiştim csfloat'da item satıp parayı alabildiğimizi bilmiyordum yabancı bir site olmasına rağmen ibana çekebiliyor muyuz parayı gerçekten

ben türkiyede sadece bynogame var demek istemiştim csfloat'da item satıp parayı alabildiğimizi bilmiyordum yabancı bir site olmasına rağmen ibana çekebiliyor muyuz parayı gerçekten
evet çekilebiliyor para

evet ama az bir şey kesinti oluyormuş öyle duydum fazla değilmiş ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,523
Üyeler
190,759
Son üye
franjunbeaten
Geri