Beyaz zorunlu mu40-50 bin TL'ye monitör dahil bir sistem toplanır mı tavsiyeniz nelerdir
OlabildiğinceBeyaz zorunlu mu
o paraya beyaz sistem çok zor parça kaliteleri baya düşük kalırOlabildiğince
Ana hatlar beyaz olsa tavsiyede bulunur musunuzo paraya beyaz sistem çok zor parça kaliteleri baya düşük kalır
indirim bekle sıcak fırsatları takip et şuanlık bir sistem göremedim alınıcakAna hatlar beyaz olsa tavsiyede bulunur musunuz
bosuna umitlendirmeye gerek yok gelmesi mumkun degil. en ucuz sistem 42k onda da 5060 varindirim bekle sıcak fırsatları takip et şuanlık bir sistem göremedim alınıcak
beyaz sistem zaten gelmez o paraya ama 9060xt li düzgün bir sistem alabilirbosuna umitlendirmeye gerek yok gelmesi mumkun degil. en ucuz sistem 42k onda da 5060 varparca kalitesi dip.
Hocam kasayı beyaz ramleri beyaz bir de işlemci soğutucusu beyaz olsa nasıl olur?beyaz sistem zaten gelmez o paraya ama 9060xt li düzgün bir sistem alabilir
normal rami bulsak şükrediyoruz ne beyazi hoca.Hocam kasayı beyaz ramleri beyaz bir de işlemci soğutucusu beyaz olsa nasıl olur?
dostum muhtemelen açık bir siyat renk olacak kalan parçalar diğer parçalarda aşırı beyaz olmayacak kötü gözükücek parçalar aşırı siyah aşırı beyaz olsa zıtlıktan bir uyum olurdu ama o fiyata zor hee ama gider 5050 alırsın beyaz dizersin ama performans görünümden daha önemli tavsiyem beyaz işini boşverHocam kasayı beyaz ramleri beyaz bir de işlemci soğutucusu beyaz olsa nasıl olur?